Маркетинговата служба на Арсенал допусна страхотен гаф (снимки)


Н. Гавазов

Маркетинговата служба на Арсенал допусна невероятен гаф, който тепърва ще бъде коментиран от запалянковците на отбора и най-вероятно ще доведе до санкции на ръководството спрямо някои служители. Вчера стана ясно, че въпросният отдел в клуба от „Емирейтс" е раздал на младите фенове на отбора подаръци с изображенията на... Робин ван Перси и Алекс Сонг.

Както е известно, двамата футболисти напуснаха Арсенал през лятото - холандецът вече играе за Манчестър Юнайтед, а камерунеца защитава цветовете на Барселона. Изглежда, че работниците в маркетинговия отдел са забравили този факт и са украсили предназначените за младите фенове сувенири с фотографиите на двамата играчи.

„Това е истински позор. Как е възможно да украсят тези неща със снимките на играчи, които не са от отбора? Вече не знам какво се случва. За новия сезон ръководството отново продаде двама от най-добрите си футболисти, вдигна цената на абонамента, а не намери пари да напечата нови картички. Не разбирам. Синът ми е много щастлив от подаръка, но сега иска да знае, защо на него е изобразен Ван Перси. Кой ще ми каже, какво трябва да му отговоря?", пита Елиът Гарнър, дългогодишен фен на Арсенал.

 

115