Гражданите ще вземат трите точки от Крейвън Котидж


П. Пенков

Фулъм - Манчестър Сити
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 29.09.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Марк Холси


Шампионът на Висшата лига - Манчестър Сити гостува на Фулъм в съботния ден от 6-я кръг на английската Висша лига. Котидъжърс подобриха значително представянето си след привличането на българина Димитър Бербатов, като вече лодончани заемат шестата позиция в подреждането, само на 4  точки зад лидера Челси. В пилотния кръг от сезона, Фулъм успя да запише категорична победа у дома с 5:0 над Норич Сити, но в последствие тима загуби следващите си 2 двубоя, които бяха съответно срещу Манчестър Сити и Уест Хем. Едва преди 2 седмици съставът на Мартин Йол успя да намери успешната формула, като тима се реваншира на феновете си, постигайки два поредни успеха - над Уест Бромич с 3:0 и над Уигън Атлетик с 2:1.

Димитър Бербатов ще пропусне двубоя с Манчестър Сити, поради контузия, след като лично Мартин Йол потвърди неприятната новина по време на пресконфренцията преди срещата. Това не е само единствения проблем пред холандския мениджър, който ще трябва да разчита на доста минимален брой от играчи. Дежагах, Диара, Фрай, Ричардсън и Дейвис пропуснат двубоя с гражданите, тъй като страдат от травми, докато Филип Сендерос не се намира в добра физическа форма, след като наскоро поднови тренировки.

Миналогодишният шампион на Висшата лига - Манчестър Сити изостава временно от лидерската позиция в класирането, като в момента се намира на едва 7-то място с 4-то по-малко от Челси. Причината за това класиране са трите равенства, които записаха гражданите от началото на кампанията, последното от които беше преди седмица, когато съставът на Роберто Манчини регистира 1:1 у дома срещу Арсенал. През средата на настоящата седмица феновете на Сити станаха на свидетели на още едно разочарование, след като тима отпадна от борбата в Купата на Лига, след като беше остранен от Астън Вила с 4:2 и то на "Етихад Стейдиъм".

Главната въпросителна пред Манчини е на кой да заложи на левия фланг на полузащитата, тъй като Самир Насри е под въпрос за срещата, тъй като все още се възстановява от разтежение. Скот Синклеър е евентуална опция, но пък Джеймс Милнър се представи добре срещу Вила, но той заедно с Коларов изиграха цели 120 минути в срещата от Купата на Лигата. Майкон и Мика Ричардс също са под въпрос, докато Джак Родуел със сигурно няма да пътува за Лондон.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Сити 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

25 август Манчестър Юнайтед - Фулъм 3:2 (Висша лига)
28 август Шефилд Уензди - Фулъм 1:0 (Купа на Лигата)
01 септември Уест Хем - Фулъм 3:0 (Висша лига)
15 септември Фулъм - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
22 септември Уигън - Фулъм 1:2 (Висша лига)

Манчестър Сити:

01 септември Манчестър Сити - КПР 3:1 (Висша лига)
15 септември Стоук Сити - Манчестър Сити 1:1 (Висша лига)
18 септември Реал Мадрид - Манчестър Сити 3:2 (Шампионска лига)
23 септември Манчестър Сити - Арсенал 1:1 (Висша лига)
25 септември Манчестър Сити - Астън Вила 2:4 след прод. (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:

Фулъм - Манчестър Сити

41 срещи
9 победи за Фулъм
12 равенства
20 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 86:57 за Манчестър Сити

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 4.33
Равен - 3.60
Манчестър Сити - 1.83

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 4.00
Равен - 3.35
Манчестър Сити - 1.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
190