Кагава: Ще ставам все по-добър


Н. Гавазов

Шинджи Кагава изрази задоволството си от живота в Манчестър Юнайтед и заяви, че той ще се представя още по-добре след като се адаптира към живота в Англия. Японецът, който се премести от немския шампион Борусия Дортмунд за сумата от 16 милиона евро това лято впечатли с изявите си по време на срещите от предсезонната подготовка на тима.

Гледайки напред към кампанията във Висшата лига, 23-годишният футболист смята, че той може да подобри представянето си когато свикне още повече с живота на „Олд Трафорд".

„Всеки път когато тренирам със своите съотборници аз получавам удоволствие. Когато напълно се адаптирам към колектива, ще стана още по-добър. Болшинството от момчетата знаят, че аз мога да играя още по-добре. Мога по-добре да използвам техните силни страни и чувствам, че мога да създавам много голови положения", цитира Goal.com. думите на Кагава.

„Също така мога да играя на няколко позиции. За мен няма никакъв проблем в това, да участвам в отбора или да създавам положения отпред. Сега се опитвам да правя всичко възможно за да набера подходящата форма. Тогава съотборниците ми напълно ще ми се доверят", каза още японецът.

 

97