Балотели отново привлече вниманието


Н. Гавазов

Ексцентричният нападател на Манчестър Сити Марио Балотели отново попадна на първата страница на британската преса. Този път футболистът бе принуден да посети католически колеж в Манчестър, за да се възползва от тоалетна, съобщава новината Manchester Evening News. Според изданието, на следващия ден след злополучния полуфинален мач с Ливърпул от Купата на Лигата, 21-годишният италианец паркирал своя автомобил до сградата на колеж Xaverian и помолил персонала да му покаже къде се намира тоалетната, с което шокирал всички присъстващи.

Справяйки се с физиологичния си проблем, Марио съвсем невъзмутимо влязъл в стаята на преподавателите, а след това, в продължение на 20 минути се разходил из сградата, общувайки между другото със студентите.

„Балотели паркира своето „Бентли" и помоли да му покажем къде се намира тоалетната. След това влезе в стаята на преподавателите, а след това започва да се разхожда из сградата сякаш е собственикът на това място и цяла тълпа го следваше по петите. Аз съм привърженик на Манчестър Сити и бе забележително да го видя. Всичко е толкова нелепо - не мога да си представя, че подобно нещо би се случило някога", заяви 18-годишния студент Едуард Гесън за Manchester Evening News.

80