Трансферът на Тевес в Милан пред провал


Н. Гавазов

Водещият експерт на италианската телевизия по въпросите на трансферния пазар Джанлука Ди Марцио заяви, че Манчестър Сити не е доволен от новото предложение на Милан относно трансфера на Карлос Тевес. Както е зивестно, „росонерите: задължително трябва да купят трансфера на аржентинеца за 24 милиона евро, при условие, че той играе минимум в половината от официалните срещи на отбора.

„Ръководството на Сити готви отказа на предложението на Милан по трансфера на Тевес. Представителите на английския клуб са възмутени от поведението на италианската страна, което се опитва да повлияе на хода на преговорите чрез помощта на средствата за масова информация. На практика, „гражданите" очакват официално предложение от Интер.

Както е известно, „нерадзурите" разчитат да вземат под наем нападателя с право на покупка срещу 27 милиона евро. Поради това, Милан е необходимо в следващите два-три дни да отправи ново, по-добро предложение по условията на сделката или да се откажат окончателно от борбата за Тевес.

 

86