Гансо е близо до Тотнъм


Н. Гавазов

Както съобщава авторитетният The Telegraph, агентът на Гансo Теодоро Фонсека в четвъртък е пристигнал в Лондон, за да преговаря с ръководството на Тотнъм за възможния трансфер на играча. „Шпорите" са заинтересовани възможно най-скоро преговорите да бъдат завършени и както се очакваше, днес бе поставена точка на преминаването на бразилеца на „Уайт Харт Лейн". Предполагаемата цена на сделката се смята, че е 15 милиона паунда.

Както е известно, по-рано президентът на Сантош Луис Оливейра заяви, че никой няма намерение да задържа Гансо и той е свободен да си избира и преговаря с всеки един клуб по света.

Главен претендент за бразилеца бе италианския Милан, но постепенно интересът на „росонерите" угасна. Въпреки това, Гансо си остава един от най-талантливите полузащитници в света и продължава да привлича вниманието на останалите клубове от Стария континент, в това число Интер и Манчестър Юнайтед.

Не е изключено, че по такъв начин Тотнъм се подготвя за евентуална раздяла с Лука Модрич или Ван дер Ваарт, направи веднага своя извод The Telegraph.

 

111