Двата новака няма да успеят да се надиграят


П. Пенков

Суонзи - КПР
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 27.12.2011г.
Час: 19:00
Съдия: Лий Пробърт


Във вторник от 19:00 часа ще бъде свидели на дерби между два от новаците през новия сезон във Висшата лига - Суонзи Сити и Куинс Парк Рейнджърс. Освен тази прилика, че и двата тима се сдобиха с елитен статут през този сезон, е и, че и двата състава се намират в дъното на таблицата, един до друг - съответно на 15-та и 16-та позиция в подреждането. Лебедите на Брендън Роджърс, който са домакините в тази среща от 18-я кръг, притежават две точки повече в актива си от своите съперници, като само 4 делят отбора от попадане в зоната на изпадащите. Преди две седмици Суонзи постигна лесен успех у дома с 2:0 срещу лондонския Фулъм, като котиджърс не успяха да намерят правилния път към вратата на Майкъл Ворм. След този двубой уелския тим се добра до точката при визитата си на Нюкасъл, но няколко дена по-късно разочарова феновете си сле поражението 1:0 от Евертън на "Гудисън Парк".

Нейл Тейлър е под въпрос за срещата във вторник, поради травма в коляното, която не е сериозна, след като обстоен преглед показа, че играча няма скъсани коленни връзки. Рейнджъл се завръща в игра, след като се възстанови от контузия в глезена, като може би ще замени Уелшман на левия фланг, а Ричардс ще запази позицията си на десния. Найтън Дайер също е под въпрос, поради болки в глезена, като състоянието му вероятно ще бъде обсъдено часове преди двубоя с КПР.

Куинс Парк се намира в серия от три поредни поражения във Висшата лига, като последния различен резултат, който записа тима беше в началото на месец декември, когато водения от мениджъра Нийл Уорнък тим извоюва точка при домакинството си на Уест Бромич Албиън. След този "триумф" Рейнджърс загубиха с 1:0 от Ливърпул, а седмица по-късно не успяха да сторят нищо у дома срещу Манчестър Юнайтед. Четири дни преди Коледа съставът отново загуби отново у дома, но този път от Съндърланд с 3:2.

Шон Райт-Филипс е под въпрос, поради контузия в коляното, така че Адел Тарабт вероятно ще му бъде даден шанс, въпреки че мениджъра Нийл Уорнък заяви, че е много вероятно Тарабт да напусне отбора през зимния трансферен прозорец. Ако Уорнък заложи на схема 4-3-3, то Шон Дери ще задържи титулярната си позиция.

Прогноза: Суонзи Сити - Куинс Парк Рейнджърс 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:


27 ноември Суонзи - Астън Вила 0:0 (Висша лига)
03 декември Блекбърн - Суонзи 4:2 (Висша лига)
10 декември Суонзи - Фулъм 2:0 (Висша лига)
17 декември Нюкасъл - Суонзи 0:0 (Висша лига)
21 декември Евъртън - Суонзи 1:0 (Висша лига)

КПР:

26 ноември Норич - КПР 2:1 (Висша лига)
03 декември КПР - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
10 декември Ливърпул - КПР 1:0 (Висша лига)
18 декември КПР - Манчестър Юнайтед 0:2 (Висша лига)
21 декември КПР - Съндърланд 2:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Суонзи - КПР


7 срещи
1 победа за Суонзи
3 равенства
3 победи за КПР
Голова Разлика: 9:3 за КПР


Коефициенти от bet365:
Суонзи - 2.00
Равен - 3.40
КПР - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 1.95
Равен - 3.30
КПР - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
111