Тотнъм с много проблеми, но ще удържи Челси


И. Ангелов

Тотнъм - Челси
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 22.12.2011г.
Час: 22:00
Съдия: Хауърд Уеб

В един от най-очакваните мачове в празничния извънреден кръг на Висшата лига ставаме свидетели на поредното лондонско дерби, като днес Тотнъм посреща Челси на собствения си "Стейдиъм ъф Лайт". Домакините имат доста проблеми със състава понастоящем, но и Челси има известни липси в титулярите, което поизравнява ситуацията.

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап вероятно ще трябва да се оправя без Аарън Ленън, който получи разтежение в бедрото и ще отсъства известно време. Гарет Бейл е под въпрос след проблем в глезена, но с оглед важността на мача от тима на Тотнъм са склонни да му позволят да играе на обезболяващи инжекции. Ледли Кинг игра срещу Съндърланд и вероятно ще му трябва време да се възстанови, като има шанс да се появи в игра. Джермейн Дефоу се лекува от контузия и късен фитнес тест ще определи дали ще бъде в групата за мача. Дейвид Бентли, Майкъл Доусън, Том Хъдълстоун и Джърмейн Джинас обаче отсъстват. 

За Чесли капитанът Джон Тери получи травма по време на тренировка, но от клуба заявиха, че вероятно ще е готов за игра. Давид Луис има проблеми с коляното и остава под въпрос. Рамиреш не игра срещу Уигън с мускулен проблем и има вероятност отново да отсъства. Франк Лампард изглежда ще запази титулярната си позиция за двубоя. 

Тотнъм има една загуба в последните си 13 срещи, като на собствен терен вече 6 поредни победи вдигат самочувствието на тима. Освен това само тимовете от Манчестър и Челси имат по-добра голова разлика от Тотнъм. От своя страна Челси е допуснал само 7 гола в гостуванията, като само Юнайтед с 3 допуснати има по-добър рекорд. Мачът предвещава голове и резонен резултат би бил равенството, но с оглед битката за третото място и двата тима ще дадат всичко от себе си за победата.

 

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм

30 ноември Тотнъм - ПАОК 1:2 (Лига Европа)
03 декември Тотнъм - Болтън 3:0 (Висша лига)
11 декември Стоук Сити - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
15 декември Шамрок Роувърс - Тотнъм 0:4 (Лига Европа)
18 декември Тотнъм - Съндърланд 1:0 (Висша лига)

Челси:

29 ноември Челси - Ливърпул 0:2 (Карлинг Къп)
03 декември Нюкасъл - Челси 0:3 (Висша лига)
06 декември Челси - Валенсия 3:0 (Шампионска лига)
12 декември Челси - Манчестър Сити 2:1 (Висша лига)
17 декември Уигън - Челси 1:1 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Челси

125 срещи

43 победи за Тотнъм
29 равенства
53 победи за Челси
Голова Разлика: 183:179 за Челси

 

Коефициенти от bet365:

Тотнъм - 2.60
Равен - 3.30
Челси - 2.75

Коефициенти от Offsidebet:

Тотнъм - 2.50
Равен - 3.30
Челси - 2.65

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
214