Болтън отново ще си тръгне без точки от визита


П. Пенков

Блекбърн - Болтън
Стадион: "Ииуд Парк", Блекбърн
Дата: 20.12.2011г.
Час: 22:00
Съдия: Мартин Аткинсън


В друг двубой от междинния кръг от английската Висша лига, няколко дни преди коледните празници, Блекбърн и Болтън се изправят един срещу друг на "Иууд Парк" в южен Ланкашър. Домакините все още не успяват да се измъкнат от зоната на изпадащите, като в момента са предпоследни в подреждането с актив от 10 точки след 16 изминали кръга. В началото на месеца съставът на Стив Кийн постигна втората си победа от началото на сезона, след като победи у дома Суонзи Сити с 4:2. След това обаче Роувърс записа две поредни поражение. Първото от тях беше при гостуването им на Съндърланд, а седмица по-късно и от Уест Бромич на "Иууд Парк".

Мениджърът на Блекбърн Стив Кийн има сериозни проблеми с избирането на защитници преди мача с Болтън. Скот Дан ще бъде аут в продължение на 6 седмици, след като ще се подложи на операция, поради болки в слабините, докато Живе и Нелсън не се очаква да се завърнат скоро в игра. Кийн ще се надява поне да може да разчита на Дейвид Хйолет, който все още е под въпрос, като се очаква да премине късен фитнес тест. Ако той успее да се включи в игра, вероятно той ще замени Вукчевич в халфовата линия на тима. Салгадо е на линия и може би ще заеме позиция на един от двата фланга.

Болтън Уондърърс се намира в още по-лоша серия от Блекбърн, като съставът на Оуен Койл загуби пет поредни срещи във Висшата лига, като последната победа на тима беше в началото на месец октомври, когато Тротърс постигнаха категоричен успех с 5:0 у дома срещу Стоук Сити. Болтън със сигурност ще се борят за оставането си в елита и през следващата кампания, ако тима не успее да се съвземе до края на месец януари, тъй като в момента Болтън е последен в класирането с 9 спечелени точки след 16 изминали кръга. През изминалия уикенд съставът на Оуен Койл претърпя ново поредно поражение, след като загуби с 2:0 визитата си на Фулъм на "Крейвън Котидж".

Стюърт Холдън, Тайрън Миърс, Шон Дейвис, Сам Рикетс, Лий Чунг-Йънг са аут от състава на Болтън, поради контузии, докато Дейвид Уедър е аут, поради наказание. Рикардо Гарднър е под въпрос, като се очаква състоянието му да бъде дискутирано преди началото на срещата.



Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:


26 ноември Стоук Сити - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
29 ноември Кардиф - Блекбърн 2:0 (Карлинг Къп)
03 декември Блекбърн - Суонзи 4:2 (Висша лига)
11 декември Съндърланд - Блекбърн 2:1 (Висша лига)
17 декември Блекбърн - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)

Болтън:

19 ноември Уест Бромич - Болтън 2:1 (Висша лига)
26 ноември Болтън - Евъртън 0:2 (Висша лига)
03 декември Тотнъм - Болтън 3:0 (Висша лига)
10 декември Болтън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
17 декември Фулъм - Болтън 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Болтън


120 срещи
48 победи за Блекбърн
26 равенства
46 победи за Болтън
Голова Разлика: 208:186 за Блекбърн


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 2.10
Равен - 3.40
Болтън - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Блекбърн - 2.00
Равен - 3.30
Болтън - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
110