Уулвърхемптън ще успее да надиграе новака Норич Сити


П. Пенков

Уулвърхемптън - Норич
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 20.12.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Крис Фой


Уулвърхемптън Уондъръс посреща новака Норич Сити във вторник от 21:45 в среща от междинния 17-ти кръг от английската Висша лига. Впечатление прави, че и двата отбора никога досега не са се изправяли един срещу друг в елита на Англия, като последно това се случи през февруари 2009 година в Чемпиъншип, като двата тима завършиха наравно 3:3 на стадион "Молиню". Вълците са само на точка от опасната зона, след като в момента заемат 17-та позиция с актив от 14 точки. Съставът на Мик Макарти спечели само два от последните си 14 мача във Висшата лига, като през уикенда Уулвс отново разочарова феновете си. Причината за това беше, че в събота тима не успя да се противопостави на Стоук Сити и загуби у дома с 2:1, като това беше 10-та загуба за отбора от началото на кампанията.

Джейми О'Хара вероятно ще отсъства във вторник, след като не успя да вземе участие срещу грънчарите, тъй като все още лекува контузия. Роналд Зубар ще запази позицията си на десния фланг, а Ричард Стиърман се завръща след травма и може би ще започне от резервната скамейка. Мат Джарвис, който не започна новия сезон според очакванията, ще се бори за титулярно място срещу Норич Сити.

Съперникът Норич Сити през уикенда успя да измъкне точка от гостуването си на "Гудисън Парк", след като завърши наравно 1:1 срещу Евертън. Както и Уулвърхемптън, така и канарчетата не се представят добре през последните няколко седмици, като тима има регистирани само 2 победи в последните си 8 мача от Висшата лига. Въпреки това, Норич заема добрата за един новак 9-та позиция във временното подреждане, намирайки се на 7 точки разлика от опасната зона, като за всеки новак приоритетна цел е да запази мястото си в елита и за следващата кампания.

Мениджърът на Норич Сити Пол Ламбърт може би ще направи известни промени в състава, тъй като тима му можеше да си тръгне с трите точки от "Гудисън Парк", но Лийн Озмън успя да изравни резултата за карамелите в 81-та минута на двубоя. Греън Холт беше най-добре представилият се за канарчетата в този мач, така че вероятно ще задържи титулярната си позиция. Лиън Барнет, Елиът Бенет и Брадли Джонсън ще се надяват да намерят място в стартовите 11 срещу Уулвърхемптън, след като не взеха участие в последните няколко мача на тима.

Смятам, че домакините ще успеят да зарадват феновете си след лошото представяне от началото на кампанията, като по този начин ще се отдалечат от опасната зона, въпреки че Норич Сити показва добра игра от началото на сезона.



Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:


19 ноември Евъртън - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
26 ноември Челси - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
04 декември Уулвърхемптън - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
10 декември Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)
17 декември Уулвърхемптън - Стоук Сити 1:2 (Висша лига)

Норич:

19 ноември Норич - Арсенал 1:2 (Висша лига)
26 ноември Норич - КПР 2:1 (Висша лига)
03 декември Манчестър Сити - Норич 5:1 (Висша лига)
10 декември Норич - Нюкасъл 4:2 (Висша лига)
17 декември Евъртън - Норич 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Норич


44 срещи
22 победи за Уулвърхемптън
13 равенства
9 победи за Норич
Голова Разлика: 69:40 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 2.20
Равен - 3.40
Норич - 3.25

Коефициенти от Offsidebet:

Уулвърхемптън - 2.10
Равен - 3.30
Норич - 3.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
113