Фулъм ще се добере до победата срещу Болтън


П. Пенков

Фулъм - Болтън
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 17.12.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


Болтън Уондърърс гостува на Фулъм в събота от 17:00 часа, в среща от 16-я кръг от английската Висша лига. И двата тима не успяха от отбележат попадения в три от последните си четири мача във всички турнири, като котиджърс са спечелили 4 и не са загубили нито един път в пряк двубоя срещу Болтън. В момента съставът на Мартин Йол е 14-ти в подреждането, притежавайки актив от 15 точки, като само 3 делят отбора от зоната на изпадащите, в която се намират Уигън, Блекбърн и съперника му този кръг - Болтън. Лондончани приключиха участието си в турнира Лига Европа, след като завършиха на третото място в група К, оставайки зад Твенте и Висла Краков. Преди седмица Фулъм записа общо шестото си поражение от началото на кампания, след като тима загуби с 2:0 гостуването си на новака Суонзи Сити.

Дейвид Стоукдейл се завърна отново в котиджърс от отбора на Ипсуич, след като беше повикан по спешност, тъй като стража Марк Шварцер получи контузия в гърба, която ще му попречи да играе в следващите шест седмици. Керим Фрей ще се надява на титулярно място срещу Болтън. Мениджърът Мартин Йол заяви, че Дани Мърфи може да се върне в игра, след като страдаше от травма в глезена, но състоянието му ще бъде определено преди началото на съботния двубой.

Съперникът на Фулъм този кръг - Болтън - се намира в негативна серия от четири поредни поражения във Висшата лига, като последната победа на състава беше в началото на месец ноември, когато състава на Оуен Койл постигна категорична победа с 5:0 у дома срещу Стоук Сити. В момента Тротърс заемат последната позиция в подреждането, притежавайки актив едва от 9 точки след 16 изминали кръга, като показтелите на тима до момента са следните - 3 победи, 12 загуби и нито едно равенство.

Найджъл Рио-Кокър все още е под въпрос за Болтън, след като получи разтежение преди седмица при домакинството на Астън Вила. Иван Класнич контузи коляното си в тази среща, като също остава под въпрос за гостуването на "Крейвън Котидж".

Прогноза: Фулъм - Болтън 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

26 ноември Арсенал - Фулъм 1:1 (Висша лига)
01 декември Твенте - Фулъм 1:0 (Лига Европа)
05 декември Фулъм - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
10 декември Суонзи - Фулъм 2:0 (Висша лига)
14 декември Фулъм - Одензе 2:2 (Лига Европа)

Болтън:

06 ноември Болтън - Стоук Сити 5:0 (Висша лига)
19 ноември Уест Бромич - Болтън 2:1 (Висша лига)
26 ноември Болтън - Евъртън 0:2 (Висша лига)
03 декември Тотнъм - Болтън 3:0 (Висша лига)
10 декември Болтън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Болтън

45 срещи
17 победи за Фулъм
13 равенства
15 победи за Болтън
Голова Разлика: 64:50 за Фулъм


Коефициенти от bet365:

Фулъм - 1.61
Равен - 3.75
Болтън - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 1.60
Равен - 3.60
Болтън - 5.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
107