Тотнъм ще спечели трудно трите точки на Британия


П. Пенков

Стоук Сити - Тотнъм
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 11.12.2011г.
Час: 18:00
Съдия: Крис Фой


Тотнъм Хотспър гостува на "Британия Стейдиъм", където ще се изправи в сблъсък срещу Стоук Сити в двубой от 15-я кръг от английската Висша лига. Грънчарите водени от мениджъра Тони Пулис в момента заемат 10-та позиция в класиране, като при евентуална победа над шпорите, която ще донесе нови три точки, те ще се изкачат до осмото място, което в момента принадлежи на Астън Вила. Стоук Сити успя да продължи участието извън груповата фаза на турнира Лига Европа, след като завърши на първо място в Група Е, а втори остана отбора на Бешикташ. Съставът на Тони Пулис значително подобри играта си в последните няколко кръга, като в последните два записа победи над Блекбърн Роувърс и над Евертън.

Очаква се Асмир Бегович да замени Томас Сьоренсен в титулярния състав на гръначарите, след като Сьоренсен получи лека травма при успеха над карамелите. Джермейн Пенант може би ще замени Райън Шътън на десния фланг.

Тотнъм продължава борбата си в английското първенство, където за момента заема третата позиция, на 5 точки разлика от втория Манчестър Юнайтед и на 7 зад лидера Манчестър Сити. Съставът на Хари Реднап се намира в серия от шест поредни победи във Висшата лига, като последната от тях бе преди седмица, когато шпорите постигнаха класически успех с 3:0 над Болтън на "Уайт Харт Лейн". Въпреки доброто представяне на лондончани в английското първенство, то участието им в турнира Лига Европа приключи, след като тима завърши на третото място в група А, оставяйки зад ПАОК и Рубин Казан.

Ледли Кинг се очаква да се завърне в игра, след като мениджъра Хари Реднап му даде почивка през последната седмица. Контузени остават Нико Кранчър, Майкъл Доусън, Том Хъдълстоун и Дейвид Бентли, а Джовани дос Сантош и Роман Павлюченко са под въпрос за гостуването на Стоук Сити

Прогноза: Стоук Сити - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

06 ноември Болтън - Стоук Сити 5:0 (Висша лига)
19 ноември Стоук Сити - КПР 2:3 (Висша лига)
26 ноември Стоук Сити - Блекбърн 3:1 (Висша лига)
01 декември Стоук Сити - Динамо Киев 1:1 (Лига Европа)
04 декември Евъртън - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)

Тотнъм:

06 ноември Фулъм - Тотнъм 1:3 (Висша лига)
21 ноември Тотнъм - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
26 ноември Уест Бромич - Тотнъм 1:3 (Висша лига)
30 ноември Тотнъм - ПАОК 1:2 (Лига Европа)
03 декември Тотнъм - Болтън 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Тотнъм

59 срещи
14 победи за Стоук Сити
14 равенства
31 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 93:61 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 3.75
Равен - 3.50
Тотнъм - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Стоук Сити - 3.75
Равен - 3.30
Тотнъм - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
147