Играчите на Юнайтед: Имаме намерение да спечелим отново титлата


Н. Гавазов

Футболистите на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни и Неманя Видич след победата с 1:0 срещу Суонзи Сити в мач от12-я кръг на Висшата лига на Англия изразиха своята увереност, че градският съперник Манчестър Сити ще бъде догонен в таблицата за класиране. Както е известно, към момента „гражданите" са на първо място, изпреварвайки шампионите с пет точки.

„Трудно е да се каже какво ще се случи до края, но в миналия сезон ние спечелихме всичко до края. Манчестър Сити има играчи, с които може да спечели шампионата, поради това ние не се отнасяме лекомислено към тях. Просто трябва да съберем нужните точки в турнирната таблица", заяви Рууни за Sky Sports.

„Ще мислим за представянето на Манчестър Сити единствено, ако те ни водят с шест точки шест кръга преди края. Вие разбирате за какво аз говоря, ако си спомняте миналия сезон. В началото Челси игра великолепно, но след това при тях се появиха проблеми. Сезонът е дълъг десет месеца и ти не може през всичкото време да се представяш великолепно. Поради това изобщо не мислим за Сити, защото имаме намерение отново да спечелим шампионата на Англия", добави от своя страна Видич.

 

103