Болтън ще успее да измъкне точка от Дъ Хоутърнс


П. Пенков

Уест Бромич - Болтън
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 19.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суарбрик


Отборът на Уест Бромич ще се опита да избегне третото поредно поражение, когато в събота приема Болтън в двубой от 12-я кръг на английската Висша лига. В края на миналия месец съставът на Рой Ходжсън не успя да се противопостави на Ливърпул и загуби пред собствена публика с 2:0 от мърсисайдци. Седмица по-късно Арсенал беше отборът, който нанесе общо шестата загуба на Бромич през настоящата кампания, побеждавайки дроздовете с класическото 3:0 на стадион "Емирейтс" в английската столица. Така съставът на Уест Бромич се свлече до 14-та позиция в класирането, притежавайки две точки повече от Болтън, който оглавява зоната на изпадащите.

Нападателят на Албиън Шейн Лонг все още не се е възстановил от травмата в коляното, която му попречи да помогне на Ейре да премине през Естония в баражите за Европейското първенство през 2012г. Полузащитникът Пол Шарнър е под въпрос, също поради болки в коляното, докато мениджъра Рой Ходжсън заяви, че до последно ще следи състоянието на Питер Одемвинге, който лекува травма в глезена.

Съперникът им Болтън ще се бори да сложи началото на нова успешна серия през настоящата кампания. Преди две седмици съставът на Оуен Койл прекрати негативната си от две поредни поражения във Висшата лига, като постигна категоричен успех с 5:0 у дома над Стоук Сити. Въпреки успеха, феновете на Тротърс се разделиха с мечтите за трофей в турнира Карлинг Къп, след като отбора отпадна в четвъртия кръг на надпреварата, след 2:1 от Арсенал на "Емирейтс".

Мениджърът на Болтън Оуен Койл ще даде отново шанс на младока Джоуи Райли, който дебютира при победата срещу Стоук и показа добра игра. Рикардо Гарднър е аут, поради лека травма, докато Маркос Алонсо и Дедрик Боята са близо до завръщането си отново в игра. Тайрън Миърс, Лий Чунг-Йънг, Стюърт Холдън, Шон Дейвис и Сам Рикетс са дългосрочно отсъстващи от състава на Болтън.

Прогноза: Уест Бромич - Болтън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

01 октомври Съндърланд - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
16 октомври Уест Бромич - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
22 октомври Астън Вила - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)
29 октомври Уест Бромич - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
05 ноември Арсенал - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)

Болтън:

15 октомври Уигън - Болтън 1:3 (Висша лига)
22 октомври Болтън - Съндърланд 0:2 (Висша лига)
25 октомври Арсенал - Болтън 2:1 (Карлинг Къп)
29 октомври Суонзи - Болтън 3:1 (Висша лига)
06 ноември Болтън - Стоук Сити 5:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Болтън

106 срещи
34 победи за Уест Бромич
34 равенства
38 победи за Болтън
Голова Разлика: 178:153 за Болтън


Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 1.90
Равен - 3.50
Болтън - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Уест Бромич - 1.90
Равен - 3.30
Болтън - 4.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
139