Карамелите ще сложат край на негативната си серия


П. Пенков

Евъртън - Уулвърхемптън
Стадион: "Гудисън Парк", Ливърпул
Дата: 19.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Джонатън Мос


Уулвърхемптън Уондърърс гостува на "Гудисън Парк" в среща от съботния ден от 12-я кръг на английската Висша лига. Евертън, които са домакини в този двубой, заемат некомфортната 17-та позиция в класирането, само на точка разлика от зоната на изпадащите, в която се намират Болтън, Блекбърн и Уигън. Карамелите значително понижиха качеството си на представяне сред средата на месец септември, като от тогава тима е регистирал 5 загуби и само една победа, която беше при гостуването им на "Крейвън Котидж", надигравайки Фулъм с 3:1. Седмица след този мач мърсисайдци загубиха у дома с 1:0 от Манчестър Юнайтед, а уикенд по-късно не успя да се противопоставя на Нюкасъл и претърпя поражение с 2:1 при гостуването си на свраките.

Халфът на Евертън Маруан Фелани ще се завърне в игра, след като изтърпя наложеното му наказание за една среща. Бранителят Фил Ягиелка се очаква да вземе участие, въпреки травмата си, докато Тим Кейхил ще се бори за титулярна позиция, след като бе оставен на резервната скамейка срещу Нюкасъл. Капитанът на карамелите Фил Невил няма да може да помогне на тима срещу Уулвърхемптън, тъй като все още лекува разтежение.

Вълците, които са гости този кръг, също не се представят никак добре, като успяха да спечелят едва 4 точки в последните си пет срещи от Висшата лига. Преди две седмици съставът на Мик Макарти постигна третата си победа през настоящата кампания, побеждавайки с 3:1 у дома отбора на Уигън, който е последен във временното класиране. Така Уулвс се изкачиха до 13-то място с актив от 11 точки, но въпреки това тима остава само на 2 точки разлика от опасната зона.

Мениджърът на Уулвс Мик Макарти ще може да разчита на почти всички играчи за гостуването на Евертън. Десният бранител Кевил Фойли е единственият отсъстващ от състава, тъй като все още лекува травмата си в глезена. Съотборникът му в отбрана Джоуди Крадък е на линия, след като се излекува от вирусно заболяване. Триото Кевин Дойл, Стивън Уорд и Стивън Хънт се очаква да вземат участие, след като постигнаха успех с Ейре над Естония в баражите за Европейското първенство през 2012 година.

Прогноза: Евертън - Уулвърхемптън 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

15 октомври Челси - Евъртън 3:1 (Висша лига)
23 октомври Фулъм - Евъртън 1:3 (Висша лига)
26 октомври Евъртън - Челси 1:2 сл. прод. (Карлинг Къп)
29 октомври Евъртън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
05 ноември Нюкасъл - Евъртън 2:1 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

16 октомври Уест Бромич - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)
22 октомври Уулвърхемптън - Суонзи 2:2 (Висша лига)
26 октомври Уулвърхемптън - Манчестър Сити 2:5 (Карлинг Къп)
29 октомври Манчестър Сити - Уулвърхемптън 3:1 (Висша лига)
06 ноември Уулвърхемптън - Уигън 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - Уулвърхемптън

118 срещи
55 победи за Евъртън
23 равенства
40 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 198:163 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.61
Равен - 3.75
Уулвърхемптън - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Евъртън - 1.57
Равен - 3.60
Уулвърхемптън - 6.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
135