Латикс ще зарадва феновете си на DW Стейдиъм


П. Пенков

Уигън - Фулъм
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 29.10.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


В предпоследен двубой от съботния ден от десетия кръг на английската Висша лига, Уигън приема отбора на Фулъм на "DW Стейдиъм". Уигън Атлетик загубиха последните си шест мача от надпреварата, докато Фулъм успя да спечели само една точка от последните си четири гостувания. Латикс са предпоследните във временното класиране, като под тях е единсвено Блекбърн, който същи притежава същия актив от 5 точки, но головата разлика на Роувърс е по-негативна от тази на Уигън. Преди седмица съставът на Роберто Мартинес записа шестото си поражение през настоящия сезон, след като загуби с минималното 1:0 гостуването си "Сейнт Джеймсис Парк".

Франко Ди Санто и Джеймс Макарти се очаква да бъда включени в игра, след като пропуснаха двубоя преди седмица, поради разтежение, но през настоящата се завърнаха към тренировки напълно възстановени от травмите си. Стражът Крис Киркланд все още лекува болки в гърба, след като се завърна от отбора на Донкастър, където беше отдаден под наем.

Съперникът Фулъм също скоро може да намери място в опасната зона, след като в момента котиджърс са 17-ти във временното подреждане, само на точка от Болтън, който оглавява зоната изпадащите отбори. Съставът на Мартин Йол се намира в серия от три поредни поражения във всички турнири, съответно от Стоук Сити и Евертън във Висшата лига и от Висла Краков в груповата фаза на турнира Лига Европа.

Бранителят на Фулъм Арън Хюз ще пропусне гостуването си на Уигън, сле като получи травма, която няма да му позволи да се включи в игра през следващите няколко седмици. Филип Сендерос също е аут, поради контузия, докато Орландо Са и Саймън Дейвис страдат съответно от разтежение от контузия в коляното.

Прогноза: Уигън - Фулъм 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:


17 септември Евъртън - Уигън 3:1 (Висша лига)
24 септември Уигън - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
01 октомври Астън Вила - Уигън 2:0 (Висша лига)
15 октомври Уигън - Болтън 1:3 (Висша лига)
22 октомври Нюкасъл - Уигън 1:0 (Висша лига)

Фулъм:

29 септември Одензе - Фулъм 0:2 (Лига Европа)
02 октомври Фулъм - КПР 6:0 (Висша лига)
15 октомври Стоук Сити - Фулъм 2:0 (Висша лига)
20 октомври Висла Краков - Фулъм 1:0 (Лига Европа)
23 октомври Фулъм - Евъртън 1:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уигън - Фулъм


22 срещи
4 победи за Уигън
10 равенства
8 победи за Фулъм
Голова Разлика: 23:15 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Уигън - 2.87
Равен - 3.25
Фулъм - 2.50

Коефициенти от Offsidebet:
Уигън - 3.00
Равен - 3.15
Фулъм - 2.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
126