Вълците ще постигнат минимален успех на Молиню


П. Пенков

Уулвърхемптън - Суонзи
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 22.10.2011г.
Час: 14:45
Съдия: Майкъл Оливър


Уулвърхемптън Уондърърс приема новака Суонзи Сити в двубой от деветия кръг от английската Висша лига. Вълците се намират в негативна серия от пет поредни поражения, докато лебедите загубиха всичките си четири гостувания досега през сезона. Съставът на Мик Макарти се свлече до 16-та позиция във временното класиране, само на точка от зоната на изпадащите, в която се намират Болтън, Уигън и Блекбърн. Преди седмица вълците претърпяха ново поражение във Висшата лига, въпреки че бяха първоначално амбицирани да вземат поне точка от гостуването си на Уест Бромич, но в крайна сметка бяха надиграни от Дроздовете с 2:0.

В тази среща не успя да се включи нападателят на Уулвърхемптън - Стивън Флетчър, който все още се възстановява от контузия в прасеца и е под въпрос за предстоящото домакинство на Суонзи. Междувременно, Ронал Зубар не се намира в добра физическа форма, след като се излекува от травма в слабините, докато съотборника му Кевин Фойли е аут, поради контузия в глезена.

Съперникът им Суонзи, който е новак през този сезон във Висшата лига, все още не е успял да спечели поне точка след изиграните си четири гостувания до момента през кампанията. Естествено противниците в тези няколко мача не бяха от калибира на отбора, тъй като три от тях бяха тимовете на Манчестър Сити, Арсенал и Челси. Последното поражение, което лебедите претърпяха беше преди седмица, когато съставът на Брендън Роджърс загуби като гост с 3:1 от другия новак в елита на Англия - Норич Сити. След тези непостоянни и негативни представяния на тима в последните седмици, то той зае 13-та позиция в подреждането, притежавайки точка повече в актива си от съперника си в този кръг - Уулвърхемптън.

В двубоят срещу Норич Сити преди седмица, Стивън Доби получи тежка контузия в глезена, която със сигурност ще му попречи да вземе участие в събота срещу Уулвс. Бранителят Стивън Коулкър е близо до завръщането си отново в игра, след като страдаше от травма в коляното. Алън Тейт и Кеми Августен остават извън игра, съответно поради счупен крак и разтежение.

Прогноза: Уулвърхемптън - Суонзи Сити 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:


17 септември Уулвърхемптън - КПР 0:3 (Висша лига)
20 септември Уулвърхемптън - Милоул 5:0 (Карлинг Къп)
24 септември Ливърхул - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
01 октомври Уулвърхемптън - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
16 октомври Уест Бромич - Уулвърхемптън 2:0 (Висша лига)

Суонзи:


10 септември Арсенал - Суонзи 1:0 (Висша лига)
17 септември Суонзи - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
24 септември Челси - Суонзи 4:1 (Висша лига)
02 октомври Суонзи - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
15 октомври Норич - Суонзи 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Суонзи


4 срещи
1 победа за Уулвърхемптън
1 равенство
2 победи за Суонзи
Голова Разлика: 5:3 за Суонзи


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 2.00
Равен - 3.40
Суонзи - 3.80

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 1.95
Равен - 3.25
Суонзи - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
138