Съндърланд ще се опита да постигне успех срещу Албиън


П. Пенков

Съндърланд - Уест Бромич
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 01.10.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън


Отборите на Съндърланд и Уест Бромич Албиън се изправят един срещу друг на "Стейдиъм ъф Лайт" в двубой от седмия кръг на английската Висша лига. Черните котки не се представят особено убедително досега през кампания, като тима е регисирал 1 победа, 2 равенства и 3 поражение в срещите от новия сезон. Така Съндърланд заема 14-та позиция в подреждането с актив от 5 точки, като само точки дели състава от опасната зона. Воденият от Стив Брус отбор отпадна от турнира Карлинг Къп, след като в третия кръг на надпреварата беше победен от Брайтън в добавеното време на срещата. Преди две седмици черните котки постигнаха първата си победа през новата кампания във Висшата лига, след като разгромиха Стоук Сити с 4:0 пред собствена публика на "Стейдиъм ъф Лайт". Миналият уикенд обаче Съндърланд разочарова феновете си, тъй като загуби гостуването си на новака Норич Сити с 2:1.

Бранителят на домакините Тайтъс Брамбъл ще пропусне предстоящия двубой, поради наказание. Халфът Себастиан Ларсон може би ще бъде включен в игра, след като е на обезболяващи медикаменти, докато нападателя Конър Уикхам е под върпос, поради болки в слабините. Крейг Гордън и Фрейзър Кембъл продължават да работят върху физическата си форма, след като страдаха от контузии.

Уест Бромич Албиън не се представят никак добре, като загубиха четири от последните си шест срещи от Висшата лига. Албиън са спечелили последните три пъти, когато са гостували на "Стейдиъм ъф Лайт", на четирите срещи преди тези три са в полза на черните котки. В момента Уест Бромич е предпоследен в подреждането, притежавайки актив от 4 точки. Преди седмица съставът на Рой Ходжсън добави нова точка към актива си, след като завърши при нулево равенство срещу Фулъм на собствения си "Дъ Хоуторнс".

Централният защитник на Албиън Габриел Тамас е на разположение, след като беше наказан в последните три срещи. Съотборникът му в отбрана Крейг Доусън се очаква да се възстанови скоро от вирусното заболяване, което не му позволи да вземе участие срещу Фулъм, докато Золтан Гера и Марк-Антоан Фортуне са аут, поради контузии.

Прогноза: Съндърланд - Уест Бромич 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:


23 август Брайтън - Съндърланд 1:0 сл. прод. (Карлинг Къп)
27 август Суонзи - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
10 септември Съндърланд - Челси 1:2 (Висша лига)
18 септември Съндърланд - Стоук Сити 4:0 (Висша лига)
26 септември Норич - Съндърланд 2:1 (Висша лига)

Уест Бромич:


28 август Уест Бромич - Стоук Сити 0:1 (Висша лига)
11 септември Норич - Уест Бромич 0:1 (Висша лига)
17 септември Суонзи - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
21 септември Евъртън - Уест Бромич 2:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
24 септември Уест Бромич - Фулъм 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Уест Бромич


116 срещи
48 победи за Съндърланд
27 равенства
41 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 217:176 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.25
Равен - 3.40
Уест Бромич - 3.20

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.15
Равен - 3.25
Уест Бромич - 3.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
114