Уулвърхемптън и Тотнъм ще завършат наравно


П. Пенков

Уулвърхемптън - Тотнъм
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 10.09.2011
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън


В предпоследен двубой от съботния ден от английската Висша лига, Уулвърхемптън Уондърърс приема Тотнъм на стадион "Молиню". Вълците започнаха добре новата кампания и все още нямат поражение, като успяха да спечелят седем точки от три мача. Миналият сезон срещата между тези два отбора завърши при резултат 3:3, като в края на двубой Стивън Флетчър изравни за Уулвс. Съставът на Мик Маккарти заема петата позизиция в подреждането, като до момента са регистрирали 2 победи и 1 равенство. Уулвърхемптън започна новаката кампания с две поредни победи - първата при гостуването им на Блекбърн, спечелено с 2:1, и седмица по-късно у дома, когато вълците надиграха Фулъм с 2:0. В края на миналия месец Астън Вила и Уулвърехмптън не успяха да излъчат победител в двубоя помежду си и си поделиха по точка след нулево равенство на "Вила Парк". Освен това вълците продължиха напред в турнира Карлинг Къп, след като отстраниха Нортхемптън с 4:0 като гост.

Мениджърът на домакините вероятно ще заложи на същия състав, на който залага в последните четири срещи от Висшата лига. Крилото Мат Джарвис може да се появи в игра, след като подобри физическото си състояние и проведе тренировъчни занимания с отбора през тази седмица . Всичките седем играчи на вълците, които бяха повикани от националните си отбори, се завърнаха без контузии. Единствено Дейв Едуардс и Силвен Ебанс Блейк остават аут за Уулвс, поради контузии. Халфът Адлен Гуердиура е на разположение, след като се възстанови от травма в глезена, която не му позволи да се включи в игра от началото на новата кампания.

За разлика от съперника си, Тотнъм изиграха само два мача от новата кампания, като записаха поражение и в давата, затова заемат последната позиция във временното класиране, с допуснати осем гола в собствена си мрежа и само един отбелязан. Определено тези два двубоя бяха срещу трудни противници, които са смятани са основни кандидати за спечелването на трофея в края на сезона. В първата среща Тотнъм гостуваше на "Олд Трафорд", загубвайки с 3:0, а седмица по-късно трябваше да домакинства на Манчестър Сити, като лондончани загубиха с 5:1 у дома от гражданите. Добрата новина за шпорите е, че си осигуриха участие в групите на Лига Европа, след като отстраниха с общ резултат 5:0 Хартс.

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап потвърди, че новите попълнения Скот Паркър и Емануел Адебайор ще започнат като титуляри в съботния ден. Рафаел ван дер Ваарт поднови тренировки, след като страдаше от разтежение, но няма да пътува за срещата с Уулвърхемптън. Сандро, Стивън Пиенар, Уилям Галас все още страдат от контузии, докато Ледли Кинг е готов да се завърне в игра, след като подобри доста бързо физическото си състояние, след прекарана контузия.



Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:

06 август Уулвърхемптън - Реал Сарагоса 2:0 (Приятелска среща)
13 август Блекбърн - Уулвърхемптън 1:2 (Висша лига)
21 август Уулвърхемптън - Фулъм 2:0 (Висша лига)
23 август Нортхемптън - Уулвърхемптън 0:4 (Карлинг Къп)
27 август Астън Вила - Уулвърхемптън 0:0 (Висша лига)

Тотнъм:

06 август Тотнъм - Атлетик Билбао 2:1 (Приятелска среща)
18 август Хартс - Тотнъм 0:5 (Лига Европа)
22 август Манчестър Юнайтед - Тотнъм 3:0 (Висша лига)
25 август Тотнъм - Хартс 0:0 (Лига Европа)
28 август Тотнъм - Манчестър Сити 1:5 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Тотнъм

70 мача
21 победи за Уулвърхемптън
15 равенства
34 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 138:110 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 3.00
Равен - 3.25
Тотнъм - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 2.95
Равен - 3.15
Тотнъм - 2.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
164