Хаселбанк: Палмър има само една слабост


И. Ангелов

Легендата на Челси Джими Флойд Хаселбанк твърди, че Коул Палмър има само един недостатък, докато похвали световната класа в Англия. Палмър е в страхотна форма за Челси този сезон, отбелязвайки шест гола и пет асистенции в седем мача от Висшата лига. 22-годишният национал на Англия бе наречен световна класа от Хаселбанк, който вярва, че единственият истински недостатък на Палмър е слабостта му във въздушните дуели.

Челси се радва на силен старт на сезона под Енцо Мареска и в момента са шести в класирането на Висшата лига преди мача с Ливърпул в неделя. Те са загубили само един от седемте си изиграни мача. Говорейки за BoyleSports, Хаселбанк каза: "Коул Палмър е сред най-добрите играчи в света, когато е в зоната си, каквото и да опита да направи, работи.

"Той играе на усещане и това работи за него. Той е изключителен играч. Той е изключителен талант. Няма нужда от много поддръжка и просто иска да играе футбол.

"Той ми напомня за уличните футболисти от едно време, бях уплашен, че изчезват, но той ги върна обратно. Единственият му реален недостатък е играта с глава, но той може да подаде, да вкара, да асистира и да изпълнява свободни удари. Той е изключителен."

Челси ще играе срещу Ливърпул в неделя, но ще трябва да го направят без присъствието на Уесли Фофана и Марк Кукурела, които са наказани.
 
 

134