Ман Юнайтед ще се затрудни с Брентфорд


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед - Брентфорд 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 19.10.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Манчестър Юнайтед навлезе в паузата за национални срещи в лоша серия от пет срещи без победа насред всички състезания. Бъдещето на Ерик Тен Хаг остава несигурно и той трябва да направи нещо различно, за да запази работата си, тъй като последно бе критикуван за това, че остави новите си покупки на резервната скамейка, и това отново не доведе до резултат. Каквото и да опита до тук мениджърът, то претърпя неуспех.

Брентфорд, междувременно, победи в осем-головия трилър с Уулвс в последния кръг на Висшата лига. "Пчеличките" нямат загуба у дома в този сезон в първенството, но загубиха и трите си гостувания.

В двата отбора има доста проблеми с контузени играчи. При домакините под въпрос са поставени Мейну, Маунт, Шоу, Гарначо, Угарте и Амад Диало. Аут със сигурност са Йоро, Маласия, Мазрауи и Магуайър. 

При гостите ключовият Уиса продължава да липсва заедно с Дасилва, Хенри, Хики, Нунеш и Тиаго. Дамсгард и Матиас Йенсен са под въпрос и може би ще участват.

Манчестър Юнайтед не успя да вкара гол в 3 поредни кръга, но статистиката сочи 3 поредни победи у дома срещу Брентфорд. В моментната форма по-скоро изглежда, че гостите има как да вземат победата, но и Тен Хаг може да е работил в посока подобрение.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Брентфорд 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Брентфорд (Томас Франк)
 
Флекен
   
Колинс
Пинок
Берг
Айер
Жанелт
Норгард
Мбеумо
Дамсгард
Люис-Потър
Шаде
Зиркзее
Рашфорд
Бруно
Гарначо
Угарте
Ериксен
Еванс
Далот
Мартинез
Лихт
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Брентфорд 2:2

67