Мареска се радва на бойния дух на играчите на Челси


Н. Гавазов

Мениджърът на Челси Енцо Мареска заяви, че е доволен от начина, по който отборът му показа борбения си дух в мача от Висшата лига срещу Нотингам Форест.

В последния си мач преди международната пауза, Челси завърши наравно 1-1 с Форест, като не успя да се възползва от численото си предимство.

През второто полувреме на мача на "Стамфорд Бридж", когато Неко Уилямс избута Марк Кукурела извън терена, се стигна до масов сблъсък между двата отбора.

В резултат на това Кукурела и неговият съотборник в Челси Весле Фофана получиха жълт картон и сега ще бъдат наказани за мача с Ливърпул, но Мареска не вижда проблем в това.

"Мисля, че това показва, че целият отбор се бори заедно. Не мисля, че някои от тях са загубили главите си. Мисля, че всички бяха в играта, така че се радвам за това.

Не, не виждам да имаме проблеми с дисциплината. Вероятно трябва да се подобрим в това отношение, но като цяло харесвам начина, по който се бият, начина, по който стават отбор в такива неща. Не виждам никакви проблем там.

Сега имаме международна пауза, ще имаме време да видим как можем да станем по-организирани“, заяви Мареска.

56