Постекоглу: Най-разочароващото поражение откакто съм тук


Н. Гавазов

Мениджърът на Тотнъм Анж Постекоглу определи поражението с 3:2 от Брайтън като най-лошото за времето си в лондонския клуб.

След като спечели първото полувреме на гостуването срещу Брайтън с резултат 2:0, след почивката Тотнъм напълно загуби контрол над играта и допусна три гола без отговор.

Това, което най-много разстройва Постекоглу, не е резултатът, а колко безволево се държа отборът му през второто полувреме. Андж обаче обещава да вземе мерки.

"Това е може би най-разочароващото поражение, което съм имал, откакто съм тук. Разочароващо от начина, по който се случи, и трябва да продължа с това.

Не направихме това, което трябваше да направим на това ниво и случилото се не подлежи на обсъждане. Просто не отвърнахме на удара.

Не печелехме дуелите си, липсваше ни скорост, не правехме нещата, основните неща, от които се нуждаеш на това ниво, и ние си платихме.

Защо това се случи, няма значение. Във всеки случай е неприемливо.

Можете да разберете, че не можете да спечелите всеки мач, но можете да загубите мачове по различни начини. И това бе първият път, когато загубихме мач по този начин. Както казах, това е неприемливо.

Има много неща, които мога да направя по въпроса. Ето защо поемам тази роля. Ако не можех да направя нищо, бих дал мястото си на някой друг", заяви Постекоглу.

81