Астън Вила ще надиграе и Ман Юнайтед


И. Ангелов

Астън Вила - Манчестър Юнайтед 
Стадион: Вила Парк 
Дата: 06.10.2024 г. 
Час: 16:00 ч. 

Астън Вила постигна историческа победа през седмицата в Шампионска лига над Байерн Мюнхен с 1:0 и така записа две победи от два кръга в най-комерсиалния турнир след завръщането си. 

Манчестър Юнайтед отново не показа достатъчно качество срещу посредствен отбор на Порто в Лига Европа, който вкара 3 пъти в мрежата на Онана, а Тен Хаг и може би работата му бяха спасени от късен гол на резервата Хари Магуайър за 3:3. "Червените дяволи" нямат победа в 4 мача и вече пореден сезон и въпреки големите покупки играта не се подобрява.

Откъм състави, при домакините с проблеми са МакГин, Камара, Мингс, Онана, Бейли и Рамзи, но повечето от тях ще преминат късни тестове за определяне на състоянието. Манчестър Юнайтед продължава да не разчита на Йоро, Маласия и Шоу, като под въпрос са Маунт и Мейну. 

Манчестър Юнайтед избегна загубата от Астън Вила в 34 от последните им 38 мача. Сега обаче представянията на двата отбора са в двете крайности и победата на домакините изглежда сякаш протоколна, докато се изчаква палач за Ерик тен Хаг и потенциален нов избор начело на Юнайтед.

Прогноза: Астън Вила - Манчестър Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Лихт
Мартинез
Мазрауи
Далот
Мейно
Угарте
Гарначо
Бруно
Рашфорд
Зиркзее
Уоткинс
Маатсен
Роджърс
Бейли
Тилеманс
Онана
Дин
Конса
Торес
Карлос
   
Мартинез
 
Астън Вила (Унай Емери)

Прогноза: Астън Вила - Манчестър Юнайтед 3:0

62