Ман Юнайтед и Тотнъм няма да се победят


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед - Тотнъм 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 29.09.2024 г. 
Час: 18:30 ч. 

Манчестър Юнайтед разочарова отново в Лига Европа когато излезе с най-добрия си състав срещу Твенте и взе само 1:1. Така тимът обаче няма загуба в 4 поредни срещи въпреки многото равенства. Под въпрос е дали може да се говори за прогрес в отбора след масивните инвестиции в играчи.

Тотнъм направи три поредни победи когато се справи с Карабаг в ЛЕ и това при положение, че игра по-голямата част от мача с човек по-малко. Има известно напрежение при Анге Постекоглу обаче заради старта този сезон, който е идентичен на този при Тен Хаг - по 2 победи и загуби, и равен във Висшата лига.

В двата състава има и някои проблеми с контузени имена, като при домакините това остават Йоро, Шоу, Маласия и Линдельоф, все играчи от защитата. Може би ще видим същия състав от последното равенство с Кристъл Палас в Англия.

Ришарлисон и Одоберт са с проблеми при гостите. Ромеро се завърна в победата над Карабаг с 3:0. 

Ман Юнайтед вкара по най-малко 2 гола в 6 от последните 7 срещи с Тотнъм във всички турнири. "Шпорите" допускат голове този сезон, но и с всяка среща показват прогрес в нападението с обиграването на Соланке на върха.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Тотнъм (Анге Постекоглу)
 
Викарио
   
Ромеро
Вен
Поро
Удоджи
Бентанкур
Джонсън
Кулушевски
Мадисън
Сон
Соланке
Зиркзее
Гарначо
Бруно
Амад
Ериксен
Мейну
Далот
Мазрауи
Мартинез
Лихт
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:2

35