Микел сравни играта на Кайседо срещу Уест Хем с Канте


Н. Гавазов

Бившата звезда на Челси Джон Оби Микел заяви, че халфът на "сините" Мойсес Кайседо е играл срещу Уест Хем по най-добрия образец на клубната легенда Нголо Канте.

Челси победи Уест Хем с 3:0 миналата събота и Микел е впечатлен от представянето на Кайседо, за когото смята, че започва да оправдава цената си от £115 милиона.

"Говорихме много за Мойсес Кайседо и как той не е имал най-добрия старт на кариерата си в Челси. Той направи много грешки в първите си мачове за Челси.

Всички си мислеха: "Защо платихме толкова много пари за този човек?“. Но сега виждаме представянето, което той показа в Брайтън. Той е абсолютно брилянтен играч.

Той бе навсякъде в събота. Не само бе замесен в разрушаването, но се опитваше да поддържа играта, подаваше и стигаше навсякъде.

Сега можете да почувствате, че това е Мойсес Кайседо, когото всички познаваме. Освен това, когато го погледнете в момента, можете да видите, че той е придобил увереност в себе си.

Той осъзна, че представлява футболен клуб Челси и че това е неговият отбор. Няма и капка егоизъм в играта му, в поведението му.

Той беше абсолютно брилянтен, бе навсякъде. Бе малко като играта на Канте и Мойсес заслужава всички заслуги за това - както и на мениджъра за това, че повярва в него и му вдъхна увереност. Мисля, че той може да бъде капитан на този отбор", заяви Микел.

90