Анонс на 4-ти кръг от Висшата лига


И. Ангелов

Брайтън - Ипсуич 
Стадион: АМЕКС 
Дата: 14.09.2024 г. 
Час: 17:00 ч.

Брайтън стартира изключително силно сезона и след двете си победи постигна и равенство на гости на Арсенал, заради което е на третото място рано в кампанията. Реално тимът изостава само от отборите със 100% рекорд от победи до тук.

Преди почивката за национални срещи Ипсуич спечели първата си точка във Висшата лига с равенство 1:1 срещу Фулъм. Победите за тима в елита липсват в 15 от последните 16 мача. Контузените също не са малко - Бърнс, Донасиен, Броудхед, Хърст и Кларке.

При домакините аут са Марч и О'Райли, докато под въпрос са поставени Милнър, Фелтман, Кадиоглу, Груда и Вифер.

Формата на домакините е изключителна и се очаква протоколна победа в момента.

Прогноза: Брайтън - Ипсуич 3:0

 

Кристъл Палас - Лестър 
Стадион: Селхърст Парк 
Дата: 14.09.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

Кристъл Палас продължава да търси първата си победа след като натрупа два равни и загуба от първите три кръга до тук. Последно тимът на Оливер Гласнер постигна 1:1 на гости на Челси и ще може да гради срещу новака Лестър.

"Лисиците" имат същия рекорд до тук в сезона като своя домакин. След поредни загуби преди почивката тимът има само 1 точка, а Патсон Дака ще продължава да липсва от нападението заедно със Столарчик.

При домакините с проблеми са Уортън, Холдинг, Риад и Франка.

Лестър не успя да спечели в 17 от последните 19 кръга в елита. Очаква се домакините да доминират тук.

Прогноза: Кристъл Палас - Лестър 2:0

 

Фулъм - Уест Хем Юнайтед 
Стадион: Крейвън Котидж 
Дата: 14.09.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

От три кръга Фулъм събра една победа, равенство и загуба, като последно видяхме 1:1 срещу новопромотирания Ипсуич, където се очакваше повече.

Уест Хем събра три точки от трите кръга до тук при Хулен Лопетеги. Загубите са две, последната комфортна от Манчестър Сити.

И двата отбора обаче са близо до перфектното здраве. При домакините липсващи няма, а при гостите контузен е само Кресуел, докато под въпрос са Фюлкруг и Ареола.

Очаква се Лопетеги скоро да намери оптималния си състав и да подобри резултатите. 

Прогноза: Фулъм - Уест Хем 1:2

 

Астън Вила - Евертън 
Стадион: Вила Парк 
Дата: 14.09.2024 г. 
Час: 19:30 ч. 

Астън Вила спечели два пъти до тук в кампанията и двете победи бяха като гост. У дома срещу Евертън пък виждаме липса на поражения и 4 победи от последните 5.

Евертън се изложи срещу Борнемут в последния кръг когато загуби с 3:2, при положение, че водеше с два гола. Така преди кръга тимът е на последно място и това е един от най-слабите стартове изобщо. В тима Коулман е под въпрос и аут са Брантвайте, Патерсън, Чермити и Броха.

При домакините под въпрос са Конса, Карлос и Филоджин, докато Мингс доближава завръщане заедно с Камара. Аут са Бейли и Кеш.

"Виланите" не допуснаха гол от Евертън в 6 от последните 8 между тези отбори. "Карамелите" пък допуснаха по най-малко 3 гола в последните 3 кръга и загубиха 4 поред.

Прогноза: Астън Вила - Евертън 3:0

 

Уулвс - Нюкасъл Юнайтед 
Стадион: Молиню
Дата: 15.09.2024 г. 
Час: 18:30 ч. 

Уулвс не стартира добре кампанията си след като до тук има само 1 точка. Те ще търсят точки срещу исторически удобен съперник в този случай, след като не загубиха от Нюкасъл в 6 поредни мача у дома, макар да спечелиха само веднъж.

"Свраките" също не са близо до най-добрата си форма този сезон, но все пак взеха 7 от възможните 9 точки и се подобряват. Като гост тимът направи две равенства този сезон ако не броим продължения. Проблемите с контузени също остават - Ботман, Ласелс, Уилсън, Майли, Уилок, Крафт.

При домакините проблеми имат Траоре, Каладжич и Гонзалез. Уулвс не спечели и последните си 6 поредни кръга в елита. Затова ако ще видим победител, се очаква по-скоро това да е гостът.

Прогноза: Уулвс - Нюкасъл Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
31