Ливърпул ще спечели на Олд Трафорд


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед - Ливърпул 
Стадион: Олд Трафорд 
Дата: 01.09.2024 г. 
Час: 18:00 ч. 

Манчестър Юнайтед загуби късно последната среща с Брайтън с 2:1 и ще търси трите точки преди паузата за национални срещи, която може би ще използва за да внедри редицата нови имена в състава. У дома "червените дяволи" имат добра статистика срещу вечния съперник с 2 победи и равен от последните 3 визити на бившия тим на Юрген Клоп.

Ливърпул стартира подобаващо кампанията и при наследника му Арне Слот, като той спечели и двата кръга до тук с 2:0. Това е първият голям негов тест срещу агресивна публика и играчи, които ще дадат всичко да влошат следобеда му.

В състава на гостите обаче няма никакви проблеми и това е голям бонус. Само Къртис Джоунс е поставен под въпрос, докато при Тен Хаг проблемите са доста и тук контузени са Маунт, Шоу, Йоро, Маласия, Хьойлунд и Линдельоф. Мануел Угарте ще е част от тима до началото на мача, но може би няма да стартира.

Ливърпул вкара по най-малко 2 гола в 6 поредни кръга. В последните 3 поред тимът не допусна. Юнайтед има големи проблеми в нападение и целта вероятно ще е по-скоро да се пази от голове, което не винаги е добра идея. Общият резултат в полза на Ливърпул за последните 10 срещи между двата отбора е 26:7.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Ливърпул (Арне Слот)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Гравенберх
Алистър
Салах
Собослай
Диаз
Жота
Зиркзее
Гарначо
Бруно
Диало
Мейно
Касемиро
Далот
Мазрауи
Мартинез
Магуайър
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 1:3

51