Челси ще се затрудни на гости на Уулвс


И. Ангелов

Уулвс - Челси 
Стадион: Молиню 
Дата: 25.08.2024 г. 
Час: 16:00 ч. 

Уулвс отстъпи на Арсенал в първия мач за сезона с 2:0 и тимът ще търси първи точки в кампанията си срещу друг отбор от столицата в неделя. Предпоставките за това са добри защото "вълците" нямат загуба в последните 4 домакинства срещу "сините", от които спечелиха 3.

Челси също отстъпи с 2:0 в първия кръг на сезона, но срещу шампиона Манчестър Сити. "Сините" нямат поражения в последните си 3 гостувания в лигата, и загубиха само 1 от последните си 7 гостувания изобщо. Тимът обаче има драми с големия състав от над 40 играча, и в момента Рахим Стърлинг и Бен Чилуел тренират оделно от групата.

Неясно е състоянието на Палмър (който пропусна с проблем в бедрото победата над Сервет вчера), Петрович, Келиман, а Рийс Джеймс е с травма. При домакините пък контузии имат Гонзалес и Чивоме. Нелсон Семедо се връща след наказание.

Уулвс загуби 6 пъти в последните 7 срещи в лигата, но спечели 3 поред срещу Челси. При гостите може да има и малко умора след среща в четвъртък вечер, особено когато има пътуване. Ако и Палмър не се възстанови навреме, гостите могат да имат неприятности.

Прогноза: Уулвс - Челси 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Челси (Енцо Мареска)
 
Санчез
   
Фофана
Колуил
Густо
Кукурела
Кайседо
Лавия
Палмър
Енцо
Нкунку
Джаксон
Ларсен
Гомес
Куня
Хи-Чан
Лемина
Гомеш
Нури
Семедо
Гомеш
Москера
   
Са
 
Уулвс (Гари О'Нийл)

Прогноза: Уулвс - Челси 1:1

37