Ман Юнайтед ще открие и втори кръг с победа


И. Ангелов

Брайтън - Манчестър Юнайтед 
Стадион: АМЕКС Стейдиъм 
Дата: 24.08.2024 г. 
Час: 14:30 ч. 

Брайтън може би впечатли най-много от всички останали отбори в английската Висша лига когато в първия кръг направи класика на гости на Евертън, а дори пострада и от отменени голове. Разбира се, противникът игра и с човек по-малко, но показаното от футболистите на домакините беше изключително при новия наставник Фабиан Хюрцелер.

Манчестър Юнайтед също спечели в първия кръг срещу подсиления Фулъм, но за победата се разписа резервата Зиркзее след като Тен Хаг по начало излезе без изявен нападател. Сега той ще бори и статистика от само 1 победа в последните 4 визити до Брайтън. Тя бе постигната в последния сезон именно с Тен Хаг.

В двата тима има проблеми с отсъстващи имена. При домакините под въпрос са Гилмор и Минте, а контузии носят Марч, Фербрюген, Фъргюсън, Енцисо и Еступинан.

За Юнайтед предстои да видим дали Зиркзее е заслужил място на титуляр с последната победа. Мазрауи в защита изигра фантастичен мач и се очаква да запази мястото си, като и резервата Де Лихт вероятно скоро ще заеме титулярно място.

Тук с проблеми са Шоу, Санчо, Линдельоф, Йоро, Маласия и Хьойлунд.

Ман Юнайтед спечели последните три поредни кръга в лигата и последно можеше да води убедително срещу Фулъм ако не бяха редица пропуски на чисти положения от Бруно Фернандеш. Формата на "червените дяволи" е добра, както и тази на домакините, но и кадровият потенциал е в полза на гостите.

Прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Магуайър
Мартинез
Мазрауи
Далот
Касемиро
Мейно
Диало
Бруно
Гарначо
Зиркзее
Уелбек
Митома
Педро
Адингра
Вифер
Милнър
Хиншелууд
Фелтман
Дънк
Хеке
   
Стийл
 
Брайтън (Фабиан Хюрцелер)

Прогноза: Брайтън - Манчестър Юнайтед 1:2

44