Микел разкритикува Челси заради Чалоба и Галахър


Н. Гавазов

Бившият полузащитник на Челси Джон Оби Микел разкритикува лондонския клуб за намерението му да продаде Трево Чалоба и Конър Галахър.

"Говорим за две млади момчета, които са сини от глава до пети. Те дойдоха в клуба като малки момчета и сега трябва да ги продадем, за да постигнем правилния баланс.

Всичко е от собствениците, които харчат твърде много пари и купуват всеки, за когото е определена цена. Те просто харчат твърде много пари и купуват твърде много играчи, от които не се нуждаем.

И сега трябва да продадем най-добрия си играч след Коул Палмър, мисля, че през миналия сезон в лицето на Конър Галахър.

Той бе единственият играч, който можехте да видите, който се опитваше, бягаше и поддържаше нивото, което се изисква в този клуб. Знаете какво имам предвид.

Мисля, че той (Галахър) трябва да остане в клуба. А също и Чалоба, който се завърна след контузия и бе най-добрият ни централен защитник. Не мисля, че сме губили мач, откакто той се върна – или един или два , нещо подобно. Той бе абсолютно брилянтен и игра всеки мач, когато се завърна след контузия.

Поч (Почетино) му се довери и го доведе в отбора. Той игра всеки мач и бе абсолютно брилянтен. Сега трябва да продадем тези двама играчи, които носят Челси в кръвта си, за да постигнем правилния баланс“, заяви Микел.

48