Арсенал ще надвие Уулвс за отскок


И. Ангелов

Арсенал - Уулвс 
Стадион: Емирейтс 
Дата: 17.08.2024 г. 
Час: 17:00 ч. 

За втори пореден сезон Арсенал завърши на второто място зад историческото постижение на Манчестър Сити и четвъртата им поредна титла във Висшата лига. Разочарованието отново бе голямо, но Микел Артета вероятно чувства, че вече има рецептата за успех, и има нужните играчи за да постигне триумф този път. Затова и се очаква неговият отбор да започне сезона подобаващо.

Уулвс междувременно ще се надява да надгради над първия сезон при Гари О'Нийл. Играчи като Макс Килман и Педро Нето обаче напуснаха, а последният бе ключов в организацията на тима. Освен всичко за лош късмет на гостите те не са в най-добро здраве в началото на сезона, и Нелсон Семедо още е с наказание. Освен него проблеми имат Гонсалес, Чивоме, Куня, Ларсен и Поденс.

При Артета Юриен Тимбър продължава да е под въпрос, а контузии имат Томиясу и Тиърни. Така в предсезона видяхме, че вероятно Зинченко ще играе на фланга от ляво, Уайт от дясно, и между тях Салиба и Габриел в защита.

Арсенал има 6 поредни победи над "вълците" във всички турнири, колкото са и поредните победи в лигата за "артилеристите". Не се очаква те да стартират колебливо.

Прогноза: Арсенал - Уулвс 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <

Стартови състави

Уулвс (Гари О'Нийл)
 
Са
   
Москера
Гомеш
Дохърти
Аит-Нури
Лемина
Гомеш
Ларсен
Гомеш
Хи-Чан
Куня
Мартинели
Хаверц
Сака
Райс
Партей
Йодегор
Зинченко
Уайт
Габриел
Салиба
   
Рая
 
Арсенал (Микел Артета)

Прогноза: Арсенал - Уулвс 3:0

32