Болтън ще победи като гост новака Куинс Парк Рейнджърс


П. Пенков

КПР - Болтън
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 13.08.2011
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Едит от новаците в английсктата Висша лига - Куинс Парк Рейнджърс се завръща в елита след близо 15-годишно отсъствие. В събота той приема състава на Болтън в мач от първия кръг от новата кампания. КПР са убедени, че ще се представят подобаващо през този сезон, като си поставиха за цел финиширане на третото място в края на кампанията. Под ръководството на мотивирания мениджър на тима Нейл Уорнък, тима успя да спечели първото място в Чепиъншип през сезон 2010/2011г. Както остналите новаци, Куинс Парк Рейнджърс е сред фаворитите за отпадане, но Уорнкър заяви, че целта на отбора е финиширане на някои от първите места в таблицата.

През летният трансферен прозорец Нейл Уорнък привлече четири доказани попълнения към състави си. Нападателят Джей Ботройд дойде в тима като свободен агент, след като договорора му с Кардиф Сити приключи. Дани Габидон също стана играч на Куинс Парк, след като приключи взаймоотношения с Уест Хем. Уорнък заяви, че се нуждае от трима добри стража затова привлече бившия вратар на Ипсуич Брайън Мърфи, който напусна отново като свободен агент. Бразилският защитник Бруно Пероне също намери място в състава на новаците, като побърза да впечатли с качествата си по време на предсезонната подготовка.

Нападатлят на Куинс Парк - Роб Улс ще пропусне първият двубой на тима във Висшата лига, поради контузия в коляното. Улс е само на три седмици от пълното си възстановяване, но това не се отнася за съотборника му Джейми МакКий, който счупи крака си. Междувременно мениджърът Нейл Уорнък ще може да разчита на повечето си играчи, като Дани Габидон, DJ Кембъл, Джей Ботройд, Бруно Пероне и Кийрън Дайър са готови да направят дебютите си.

Болтън Уондърърс ще се надяват да постигнат нещо повече от миналия сезон, когато завършиха на 14-та позиция в класирането. Предсезонната подготовка на тима не протече най-добре, след като крилото Лий Чунг-Йънг счупи крака си и ще отсътва в продължение на 9 месеца. В допълнение към случилото се, новото попълнение Тайрън Миърс също получи фрактура по време на тренировка, като се очаква да пропусне първата половина от новата кампания. Тези две тежки контузии, комбинирани с новината, че избраният за играч на миналия сезон - Стюърт Холдън няма да се завърне в игра до края на месец септември, поради скъсани коленни вързки, изпрвят мениджъра Оуен Койл пред сериозно изпитание. Той успя да привелече няколко ново футболисти през летния трансферен прозорец. Дарън Пратли и Найджъл Рио-Кокър подсилиха халфовата линия на тима, докато Крис Ийгълс пристигна от Бърнли заедно с Миърс. Даниел Стъридж се завърна в Челси, след като договора му под наем с Тротърс приключи , а рекордното попълнение Джоан Елмандер се присъедини към Галатасарай като свободен агент. Други, които се разделиха с Болтън през лятото са: Али-Ал Хабси, Тамир Коеен, Джоуи О'Брайън и Лойд Самуел.

Тундай Санли вероятно няма да направи дебюта си с Болтън, след като напусна Волфсбург през това лято. Турският национал все още не получил работна виза и ще бъде принуден да наблюдава съотборниците си от трибуните на "Лофтус Роуд". Найджъл Рио-Кокър и Крис Ийгълс мога да изиграят първите си срещи с фланелката на Болтън, докато Тайрън Миърс и Лий Чунг-Йънг остават аут, поради контузии.

Новаците Куинс Парк Рейнджърс ще се борят за добро начало на първия си сезон във Висшата лига след 15-годишно отсъствие, докато Болтън ще се опитат да не продължат лошия край на миналия сезон, когато загубиха последните си пет срещи от кампанията.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Болтън 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:

20 юли Плимут - КПР 0:1 (Приятелска среща)
22 юли Бодмин Таун - КПР 0:7 (Приятелска среща)
27 юли Чезена - КПР 1:0 (Приятелска среща)
02 август Кроули Таун - КПР 2:4 (Приятелска среща)
05 август Лутън - КПР 3:1 (Приятелска среща)

Болтън:

24 юли Брадфорд Сити - Болтън 1:4 (Приятелска среща)
27 юли Бъри - Болтън 0:2 (Приятелска среща)
30 юли Нюпорт Каунти - Болтън 1:3 (Приятелска среща)
01 август Херефорд Юнайтед - Болтън 0:3 (Приятелска среща)
05 август Болтън - Леванте 0:1 (Приятелска среща)


Досегашни срещи:

КПР - Болтън

12 мача
3 победи за КПР
1 равенство
8 победи за Болтън
Голова Разлика: 19:13 за Болтън


Коефициенти от bet365:
КПР - 2.40
Равен - 3.25
Болтън - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
КПР - 2.25
Равен - 3.20
Болтън - 3.15

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
126