Хаг: Санчо е ужасно добър и ни трябва


И. Ангелов

Босът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг направи обрат срещу Джейдън Санчо, като приветства английското крило като "ужасно добър". Английският национал пътува до Единбург в събота и влезе в титулярния състав на Юнайтед, когато клубът се изправи срещу Рейнджърс в приятелски мач преди сезона. Санчо изигра първите 45 минути от мача, където "Червените дяволи" спечелиха с 2-0 благодарение на голове на Амад Диало и Джо Хъгил.

След като включи Санчо в пътуващия отбор, мениджърът Тен Хаг заяви, че клубът има нужда от играчи с качествата на Санчо и че смята нападателя за "ужасно добър“. Дуетът имаше публичен скандал през август 2023 г. и по-късно играчът беше изпратен под наем в Борусия Дортмунд по време на януарския трансферен прозорец.

Говорейки пред репортери, холандският треньор каза: "Поговорихме добре. Всеки може да направи грешка. Ако играчът разсъждава добре върху това, тогава теглите черта и продължавате отново. Този клуб има нужда от добри играчи и едно нещо е сигурно: Джейдън е ужасно добър играч, надявам се, че ще се впише, и че той ще допринесе за нашия успех."

След сблъсъка с Рейнджърс в събота, Юнайтед е готов да пътува до Съединените щати, където трябва да се изправи срещу отбори като Реал Мадрид, Арсенал и Ливърпул.

98