Коул смята, че Ман Юнайтед трябва да плати 70 млн. за Брантуейт


Н. Гавазов

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Анди Коул предупреди, че "червените дяволи" ще трябва да дадат £70 милиона, за да привлекат защитника на Евертън Джарад Брантуейт.

Към днешна дата Евертън вече отхвърли две оферти от Юнайтед за закупуване на Брантуейт. "Дяволите" са готови да платят £50 милиона, докато "карамелите"  искат £70 милиона.

Коул, който е вкарал 121 гола в 275 мача за Юнайтед, не смята, че цената, която Евертън иска, е твърде висока и вярва, че 22-годишният англичанин има светло бъдеще пред себе си.

"В края на краищата, ако Евертън иска 70 милиона паунда, а Манчестър Юнайтед иска да плати 70 милиона паунда, това е, което той струва. Толкова е просто.

Той е много талантлив ляв централен защитник, няма много хора наоколо. Той се представи много, много добре за Евертън през миналия сезон и този играч определено ще се подобри.

Той също е много вероятно да стане централен защитник на Англия през следващите години. Той определено е перспективен централен защитник, той изигра голяма роля в това да помогне на Евертън да избегне изпадането през миналия сезон и има светло бъдеще пред себе си", заяви Коул.

111