Торес: В Челси работим много добре


Н. Гавазов

Нападателят на Челси Фернандо Торес предупреди всички съперници на отбора във Висшата лига на Англия, че те ще имат проблеми със „сините" през новия сезон. Както е известно, лондончани показаха впечатляваща предсезонна форма, спечелвайки всичките си пет контролни срещи, като отбелязаха в тях общо 12 гола, без да допуснат нито едно попадение.

Торес, който не успя да впечатли с изявите в тези двубои смята, че физическата подготовка на него и съотборниците му е добра и освен това поздрави досегашното управление на мениджъра Андре Вилаш-Боаш.

„Физическото ни ниво е много добро и ние спечелихме всичките си мачове от подготовката, а това се случва само две седмици преди началото на сезона. Мениджърът даде необходимите минути на всеки един играч и така почувствахме, че сме част от отбора", заяви Торес за Daily Star.

„Когато имаш качествени играчи, които могат да играят на различни позиции, можеш да използваш различна тактика. Това е важно, защото можеш да си гъвкав в зависимост от съперника и резултата. Всичко работи добре в отбора", допълва нападателя на Челси.

 

78