Ман Юнайтед се справи с Нюкасъл у дома (видео)


И. Ангелов

Манчестър Юнайтед посрещна Нюкасъл Юнайтед на своя "Олд Трафорд" в отложената среща на тридесет и седмия кръг на английската Висша лига. В последния двубой за сезона пред собствена публика "червените дяволи" спечелиха с 3:2, но това само изравни тима с противника по точки без да промени класирането преди последния кръг за кампанията в неделя.

В 31-ата минута днес резултатът бе открит по красив начин когато Амад Диало проби от дясно диагонално и пусна към дъгата за Бруно, той се отмести и топката премина защитата до намиращия се сам срещу вратаря Коби Мейну, и той насочи покрай Дубравка за 1:0.

Гостите обаче имаха множество положения и геройства на Онана и Касемиро в защита пазеха вратата на "червените дяволи". В 49-ата минута обаче Антъни Гордън се включи в полето когато Амрабат не се справи с една топка и тя достигна десния фланг и Мърфи. Последният центрира ниско и Гордън засече над Онана за 1:1.

Отново последваха и още положения, които Онана спаси, и се стигна до 57-ата минута когато след корнер топката не бе избита добре от защитата на Нюкасъл и достигна Амад Диало в полето и с мощен удар той засече през защитата и вратаря за 2:1.

В 84-ата минута Бруно асистира и на резервата Хьойлунд, който пое на дъгата и намери как да стреля ниско покрай Дубравка за 3:1. Нюкасъл не се отказа до края и в 92-ата минута след корнер топката достигна Люис Хол на дъгата и той насочи добре далеч от Онана за 3:2, след което домакините трябваше да се бранят до изтичане на добавеното време.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



304