Сър Ратклиф говори за бъдещето на Мейсън Грийнууд


Н. Гавазов

Съсобственикът на Манчестър Юнайтед Сър Джим Ратклиф говори за бъдещето на Мейсън Грийнууд в клуба.

"Това ще бъде ново решение. Запознат съм със ситуацията. Принципът е важен тук. Това са млади хора, които не винаги са били отглеждани в най-добрите условия, но сега са получили много пари. И тези младежи не винаги са насочвани по правия път.

Той е футболист на Манчестър Юнайтед, а ние сме отговорни за футбола. Така че отговорът е да, съвсем ясно е, че все още не е взето решение по него.

Когато възникнат проблеми като този, трябва да разберем какво всъщност засягат, а не да обръщаме внимание на рекламата. Тогава трябва да се вземе справедливо решение в светлината на ценностите на клуба. Това ще направим: ние ще решим дали е добър човек или не. И ние ще отговорим дали той може да играе за Манчестър Юнайтед, дали ще е удобно за нас и за феновете“, заяви Сър Ратклиф.

Припомняме, че Грийнууд е играч на Манчестър Юнайтед. Той премина в Хетафе миналия септември под наем. Преди да се присъедини към испанския клуб, английският футболист бе извън терена повече от 18 месеца, след като беше арестуван по подозрение в опит за изнасилване и нападение.

332