Сити се отказа от Алексис Санчес


Н. Гавазов

Манчестър Сити се отказа от надпреварата за звездата на Удинезе Алексис Санчес, съобщи Sky Sport Italia. Както е известно, „гражданите" бяха приготвили 40 милиона евро за играча, но клуба от „Стадио Фриули" настоява за сума не по-малка от 50 милиона евро. Това накара мениджъра на отбора от Висшата лига на Англия Роберто Манчини да заяви, че сега ще търси друг нападател, както и да опровергае слуховете за напускането на Карлос Тевес.

"Аз разговарях със Санчес и той ми каза, че е готов да се присъедини към нас. Въпреки това, ние се оттегляме от надпреварата за неговия подпис - малко след като последната ни оферта беше представена", цитира Sky Sport Italia думите на Манчини.

"Тевес е добър играч и аз вярвам, че той ще остане в Сити. Имам трима нападатели, но ни трябва още един. Възможно ли е това да бъде Езекиел Лавеци от Наполи? Харесвам го много, но аз не вярвам, че той заслужава своите 30 милиона евро", допълва мениджъра на Сити.

Италианският специалист опроверга и слуховете за евентуалното си завръщане на Апенините.

"Още е рано да мисля за връщане. Животът е доста добър в Англия. Но аз не пропускам италианския футбол, който постоянно следя по телевизора", каза още Манчини.

 

94