Тен Хаг не се притеснява заради Ливърпул


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг заяви, че неговият отбор не гледа назад към Ливърпул в стремежа си да завърши в топ 4 на Висшата лига.

Поражението с 1:0 от Уест Хем в неделя остави Юнайтед само с една точка преднина пред Ливърпул, който спечели всичките си шест от последните си мачове във Висшата лига.

Въпреки това Юнайтед не само има точка преднина, но и изигра мач по-малко, така че Тен Хаг не се притеснява от Ливърпул.

"Поредицата на Ливърпул повлия ли на Манчестър Юнайтед? Не става дума за Ливърпул, а за нас. Защото, ако погледнете таблицата, всичко е в нашите ръце.

Ако играем нашата игра и отговаряме на нашите стандарти, ще печелим мачове. Не е нужно да гледаме другите, трябва да гледаме себе си. Трябва да намерим начин да се върнем на нашите нива.

Нищо не се е променило. Можехме да улесним живота си, като спечелихме тук, но не се получи и сега трябва да спечелим три от четирите оставащи мача. Всичко е в нашите ръце. Трябва да вярваме в себе си.

Този сезон имахме няколко големи провала и всеки път показвахме реакция. Трябва отново да покажем характер и да продължим да се борим", заяви Тен Хаг.

839