Клоп: Доволен съм с 22 точки


И. Ангелов

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели мнението си за представянето на отбора му във Висшата лига след снощната победа с 3:1 над Саутхемптън. Даруин Нунез вкара два гола в срещата след трудното начало на кампанията за него, а Роберто Фирмино откри след като не бе извикан за националния си отбор в Катар.

"Беше наистина интензивно, много дълъг мач за нас и момчетата, много труден. Първата част от сезона свърши, имаме 22 точки. Аз съм повече от щастлив с това в момента. Ще продължим след 6 седмици.

"Знаем, че можем да се справим по-добре. Имаме 3 седмици да се готвим с голяма група и дълга почивка за сезона, защото след това идва бам-бам-бам, само мачове. Вече имаме и голям списък контузени. Имахме късмета да се борим с момчетата, които са на линия. Вече съм спокоен, че това свърши. Твърде често играехме с едни и същи хора и никой не почиваше.

"Исках отчаяно да спечелим тези 6 точки и го заслужихме. Шампионска лига мина добре, трудно стартира но след това бяхме убедителни. Все още сме в Карабао къп. Това са добри неща, и ще трябва да поработим само да смалим разстоянието във Висшата лига."

446