Арсенал започна преговори за удължаване договора на Насри


Н. Гавазов

Агентът на френският полузащитник на Арсенал Сами Насри опроверга всевъзможните спекулации за напускането на 32-годишния футболист и потвърди, че вече се водят преговори за продължаване на сега действащия договор на неговия клиент. Както е известно, на фона на поредния сезон без трофеи, в медийното пространство на Острова се появиха спекулациите, че играча на лондончани, чиито договор изтича след 12 месеца може да напусне „Емирейтс". Сред възможните претенденти за неговия подпис се смяташе, че са Ювентус и Интер, но както утвърди агента на полузащитника Ален Милиячио, причини за безпокойство във феновете на Арсенал не трябва да има.

Независимо, че през последните няколко месеца Насри позагуби своята форма, през настоящия сезон той бе един от най-добрите футболисти на Арсен Венгер и дори бе включен в списъка с претендентите за Играч на годината.

„Интерес от страна на Ювентус и Интер? В това няма нищо вярно. Няма никакви разногласия между Самир и Арсенал и ние вече започнахме преговорите за удължаване на договора, който изтича през 2012 година", заяви Милиячио за Calciomercato.

 

93