Вълци и торбалани ще си поделят по точка


П. Пенков

Уулвърхемптън - Уест Бромич
Стадион: "Молиню", Уулвърхемптън
Дата: 08.05.2011
Час: 14:00
Съдия: Майк Дийн

В ранният двубой от неделния ден от 36-я кръг от английската Висша лига, Уулвърхемптън Уондърърс приема Уест Бромич Албиън. Вълците продължават да заемат позиция в опасната зона, като в момента са 18-ти с актив от 34 точки. Последната победа на Уулвс в първенството беше на 19 март, когато състава на Мик МакКарти победи с 1:0 като гост Астън Вила. След този мач тима регистрира две поредни поражение съответно при гостуването си на Нюкасъл с 4:3 и при домакинството си на карамелите с 0:3. Оранжевите завършиха месец април с равенство срещу Фулъм у дома и загуба с 3:0 при визитата си на Стоук Сити. Преди седмица Уулвърхемптън успя да измъкне точка от "Сейнт Андрюс", след като двата отбора завършиха наравно 1:1.

Мениджърът на Уулвс Мик МакКарти заяви, че ще подложи на късен фитнес тест Силван Ебанс-Блейк, който пропуска последните две срещи на тима, поради разтежение, получено по време на двубоя с Фулъм. Съотборникът му Кевин Дойл има малка вероятно да се включи в игра, след като се възстанови от травма в коляното, но по-вероятно е да бъде съхранен за последните два мача на тима от настоящата кампания. Крилото Майкъл Кейтли е под въпрос, поради болки в слабините, докато халфа Дейв Едуардс вече е на инжекции, поради силните болки, които изпитва в гърба.

Уест Бромич е отбора в английското първенство, който в началото на годината беше застрашен от изпадане, но след поемане на тима от бившия мениджър на Фулъм и Ливърпул - Рой Ходжсън, нещата коренно се промениха. Сега Албиън заема 13-та позиция в класирането, на седем точка разлика от зоната на изпадащите. Причината, поради която торбаланите успя да се изкачав в подреждането е, че състава успя да спечели 4 от последните си 7 срещи. В останалите три, тима регистира две равенства и само една загуба. Преди седмица Уест Бромич отново показа победния си дух, след като надигра с 2:1 пред собствена публика гостуващия Астън Вила.

В Уест Бромич няма да могат да разчитат на наказания си полузащитник - Пол Шарнър. Бившият играч на Уигън ще трябва да пропусне един двубой, след като беше изгонен за първи път пред собствена публика в кариерата си, което се случи при победата над Астън Вила. Капитанът Крис Брънт и бранителя Стивън Рейд се очаква да бъдат титуляри в тази среща. Дуото пропусна срещата преди седмица, съответно поради разтежение и травма в прасеца.

Прогноза: Уулвърхемптън - Уест Бромич 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уулвърхемптън:

02 април Нюкасъл - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)
09 април Уулвърхемптън - Евъртън 0:3 (Висша лига)
23 април Уулвърхемптън - Фулъм 1:1 (Висша лига)
26 април Стоук Сити - Уулвърхемптън 3:0 (Висша лига)
01 май Бирмингам - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)

Уест Бромич:

02 април Уест Бромич - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
09 април Съндърланд - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)
16 април Уест Бромич - Челси 1:3 (Висша лига)
23 април Тотнъм - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
30 април Уест Бромич - Астън Вила 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уулвърхемптън - Уест Бромич

107 мача
40 победи за Уулвърхемптън
32 равенства
35 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 179:167 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Уулвърхемптън - 2.10
Равен - 3.40
Уест Бромич - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Уулвърхемптън - 2.15
Равен - 3.20
Уест Бромич - 3.35

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
123