Калу: Футболът е по-добър от секса


И. Ангелов

От английският медиен гигант The Sun излязоха с ексклузивно интервю със звездата на Челси Саломон Калу преди мача, който ще реши сезона в Премиершип. Те поставиха и изключително провокативна снимка на нападателя, която ако не друго може да шокира бранителите на Манчестър Юнайтед преди утрешния мач, жизненоважен и за двата тима.

Според изданието Калу се готви сериозно за своите мачове, като спазва благоприличието си извън терените в дните преди големи мачове. Калу бе цитиран да казва, че предпочита да рита пред това да прави секс: "Аз съм добро момче - без секс в деня преди мача. Ако трябва да избирам кое е по-доброто от секса и футбола, то бих казал футбол. Това са 90 минути удоволствие, което не винаги може да кажем за секса. Но зависи и от мача, и от резултата!"

Калу е участник в кампания против рак, за която се налага да се снима гол пред красива жена. Той продължи: "Краката ми са любимата ми част от тялото. Бог ми е направил този подарък заедно с умението да играя футбол. Винаги съм мечтал да съм футболист. Част съм от нещо, за което милиони мечтаят. Обикалям света, играя на пълни стадиони, а и парите са добри. Доволен съм от живота си, особено като се замисля как съм стигнал до тук. Това ме прави смирен. Що се отнася до кампанията за рака - младите мъже трябва да знаят за опасностите. Ако знаят какво да търсят по себе си, ще знаят как ще си спасят живота. Мъжете се срамуват да отидат при доктор за проблемите си и това трябва да се промени. Ако нещо не е наред, по-добре се прегледайте. Когато колата ви се счупи веднага отивате на механик, нали?"

336