Болтън ще спечели нови три точки на Рийбок


П. Пенков

Болтън - Съндърланд
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 07.05.2011
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд

В събота в среща от 36-я кръг от английската Висша лига, намиращия се в негативна серия Съндърланд ще си опита да си тръгне с точки от гостуването си на Болтън, който е без победа в последните си два двубоя. Домакините от "Рийбок Стейдиъм" са осми във временното подреждане, като досега състава на Оуен Койл е регистирал общо 12 победи, 10 равенства и 13 загуби. След победата, която записа у дома срещу Арсенал с 2:1, Тротърс загубиха последните си две срещи от Висшата лига. В края на месец април Ботлън претърпя поражение с 3:0 при гостуването си на Фулъм, а седмица по-късно загуби с 1:0 гостуването си на Блекбърн Роувърс.

Мениджърът на Болтън - Оуен Койл се надява Даниел Стъридж и Гретър Стейнсон да се възстановят напълно за срещата със Съндърланд. Привлеченият под наем от Челси - Стъридж пропусна последните два мача на тима, поради болки в глезена, но поднови тренировчки в четвъртък, заедно със съотборника си Стейнсон, който страдаше от контузия в коляното. Рикардо Гарднър се очаква също да бъде на линия, след като излекува разтежение. Съотборникът му Марк Дейвис е аут, поради травма в глезена, докато Маркос Алонсо няма да вземе участие, след като претърпя тежък инцидент с автомобила си в Мадрид.

Съндърланд вече си осигури оставане в елита на Англия и през следващата кампания, тъй като след 35 изиграни срещи заема 14-та позиция, на 6 точки разлика от опасната зона, в която се намират отборите на Уигън, Уулвърхемптън и Уест Хем. Преди две седмици черните котки прекъснаха серията си от четири поредни загуби в първенството, побеждавайки Уигън с 4:2 пред собствена публика у дома на "Стейдиъм ъф Лайт". Победният дух не се задържа особено в тима, след като седмица по-късно Съндърланд претърпя домакинско поражение с 3:0 от гостуващия Фулъм.

Халфът на гостите Кийрън Ричардсън ще пропусне остатъка от сезона, след като проведените му прегледи показаха, че е счупил фибулата на левия си крак. Така той се присъединява към съотборниците си - Крейг Гордън, Фрейзър Кембъл и Асамоса Гиан, които също ще пропуснат оставащите три срещи на тима до края на сезона във Висшата лига. Бранителят Майкъл Търнър е аут за двубоя с Болтън, след като нарани коленни връзки по време на тренировка, докато Тайтъс Брамбъл, Лий Катърмоул и Антон Фърдинанд се борят с физическото си състояние.

Болтън показа добра игра през сезона, когато е у дома, докато съперника им Съндърланд има проблеми с доста контузени играчи. Смятам, че съставът на Оуен Койл ще спечели трите точки в тази среща.

Прогноза: Болтън - Съндърланд 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

09 април Болтън - Уест Хем 3:0 (Висша лига)
17 април Болтън - Стоук Сити 0:5 (ФА Къп)
24 април Болтън - Арсенал 2:1 (Висша лига)
27 април Фулъм - Болтън 3:0 (Висша лига)
30 април Блекбърн - Болтън 1:0 (Висша лига)

Съндърланд:

03 април Манчестър Сити - Съндърланд 5:0 (Висша лига)
09 април Съндърланд - Уест Бромич 2:3 (Висша лига)
16 април Бирмингам - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
23 април Съндърланд - Уигън 4:2 (Висша лига)
30 април Съндърланд - Фулъм 0:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Съндърланд

114 мача
41 победи за Болтън
26 равенства
47 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 197:170 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Болтън - 1.83
Равен - 3.50
Съндърланд - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Болтън - 1.85
Равен - 3.40
Съндърланд - 4.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
127