Тери вижда титла


И. Ангелов

Капитанът на Челси Джон Тери е сигурен, че тимът му може да повтори миналогодишното си постижение и да спечели титлата във Висшата лига, след като победи Манчестър Юнайтед. Той загатна, че няма нищо на света, което да желае повече в момента. Според него няма причина Челси да не може да победи Юнайтед и да спечели отново трофея.

Тери отпразнува 500-ния си мач със синята фланелка в спорната победа на Челси над Тотнъм. 24 часа по-късно, когато Арсенал победи Манчестър Юнайтед, стана ясно, че мачът в неделя ще е решаващ за изхода на първенството. "Сините" нямат загуба от февруари в лигата, а победа в неделя ще означава шеста поредна - това отключва спомен за последния мач на "Олд Трафорд", в който отново чрез спорни решения Челси надделя с 2:1.

Тери бе цитиран от The Express : "Миналата година на "Олд Трафорд" показахме, че сме способни да ги победим. Това бе решаващ мач. Сега няма причина да не повторим това. През всеки сезон знаеш, че ще имаш лош период, и сега ние излизаме от него. Миналата година се справихме по-бързо със спада на формата, но ето че и сега сме в битката за титлата. Нищо не искам повече от това да спечеля трофея."

202