Вълците спешно се нуждаят от точки за да останат в елита


П. Пенков

Стоук Сити - Уулвърхемптън
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 26.04.2011
Час: 21:45
Съдия: Лий Мейсън

В двубой от английската Висша лига, Стоук Сити приема Уулвърхемптън на стадион "Британия Стейдиъм" от 21:45 часа българско време. Домакините 14-ти във временното подреждане, като само пет точки ги делят от зоната на изпадащите. В последните три кръга, състава на Тони Пулис записа три различни резултата. След загубата с 3:2 на "Уайт Харт Лейн" от Тотнъм, Стоук регистира убедителна победа с 5:0 при гостуването си на Болтън, в полуфинална среща от турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия. Така грънчарите ще срещнат на финала победителя от другия двубой - Манчестър Сити. През уикенда грънчарите спечелиха само точка, след като завършиха наравно 1:1 при гостуването си на Астън Вила.

Мениджърът Тони Пулис няма да може да разчита на контузения нападател Рикардо Фулър. Той получи травма в Ахилеса, след като влезе като резерва в срещата с Вила. Джон Карю е на линия за предстоящия двубой с Уулвс. Норвежкият национал страдаше от вирусно заболяване, но е напълно възстановен.

Съперникът им Уулвърхемптън е предпоследен във временното класиране с актив от 33 точки, като тима до този момент е регистирал общо 9 победи, 6 равенства и 18 загуби. След двете порежения, които записа тима през последните седмици - срещу Нюкасъл и Евертън, Уулвърхемптън успя да измъкне точка при домакинството си на Фулъм, завършило при резулат 1:1.

Нападателят на вълците Силван Ебанс-Блейк е под съмнение за гостуването на Стоук, поради разтежение, получено по време на срещата с Фулъм. Стивън Хънт и Дейвид Джоунс се очаква да бъдат включени от резервната скамейка. Нападателят Кевин Дойл пропуска, поради наранени коленни връзки, докато Джорд Елокоби се очаква да се завърне за двубоя с Уест Бромич на 8 май.

Уулвърхемптън спешно за нуждае от точки за да остане в елита, докато Стоук спечели четири и записа едно равенство в последните си пет срещи пред собствена публика.

Прогноза: Стоук Сити - Уулвърхемптън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

19 март Стоук Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
02 април Стоук Сити - Челси 1:1 (Висша лига)
09 април Тотнъм - Стоук Сити 3:2 (Висша лига)
17 април Болтън - Стоук Сити 0:5 (ФА Къп)
23 април Астън Вила - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

06 март Уулвърхемптън - Тотнъм 3:3 (Висша лига)
19 март Астън Вила - Уулвърхемптън 0:1 (Висша лига)
02 април Нюкасъл - Уулвърхемптън 4:1 (Висша лига)
09 април Уулвърхемптън - Евъртън 0:3 (Висша лига)
23 април Уулвърхемптън - Фулъм 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Уулвърхемптън

102 мача
34 победи за Стоук Сити
22 равенства
46 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 165:144 за Уулвърхемптън


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 1.83
Равен - 3.50
Уулвърхемптън - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Стоук Сити - 1.85
Равен - 3.30
Уулвърхемптън - 4.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
121