Шерингам: Ман Юнайтед трябва да подсили всяка зона


И. Ангелов

Носителят на требъл с Манчестър Юнайтед Теди Шерингам обяви мнението си, че отборът в момента се нуждае от подсилване на всяко едно звено. В медиите се тиражират едно или две нови попълнения за тима, който Ерик Тен Хаг пое наскоро, но според легендата е нужно много повече:

"Юнайтед има нужда от попълнения по целия терен. Особено в средата на полузащитата, на централния нападател и по крилата. Виждаме, че трябват 5 или 6 топ футболиста. 

"Трябва да пристигнат играчи с правилния характер, които да оценят и приемат задачата и да са готови да върнат Юнайтед там където трябва да бъде. Това е огромно предизвикателство. От гледна точка на играчите, ако сега трябва да избираш между Сити и Юнайтед, определено всеки ще избере Сити. Като играч ти искаш да си при най-добрите.

"Топ играчите искат да са около Де Брюйне или другите играчи от световна класа там - списъкът им няма край. Те са шампионите и всеки сезон ще претендират за всеки един трофей. Когато погледнем Манчестър Юнайтед не виждаме това. Там няма дори един човек на световно ниво, а тази мисъл е депресираща."

665