Светлина ще изгрее на Стейдиъм ъф Лайт


П. Пенков

Съндърланд - Уест Бромич
Стадион: "Стейдиъм ъф Лайт", Съндърланд
Дата: 09.04.2011
Час: 17:00
Съдия: Питър Уолтън

В събота от 17:00 часа българско време Съндърланд се изправя срещу Уест Бромич Албиън в двубой от 32-я кръг от английската Висша лига. Черните котки записаха пет загуби в последните си шест срещи от първенството, което се отрази върху позицията, която заема тима във временното класиране. Съндърланд е 12-ти с актив от 38 точки, само на 6 точки от Уест Хем, който оглавява подреждането в зоната на изпадащите. В началото месец март Съндърланд разнообрази представявнето си като записа нулево равенство при гостуването си Арсенал. Две седмици по-късно черните котки продължиха с обичайното си представяне като записаха две последователни поражение - при домакинството си на Ливърпул и при визитата си на Манчестър Сити.

Мениджърът на Съндърланд Стив Брус няма да може да разчита на контузените Фрейзър Кембъл и Тайтъс Брамбъл. Въпреки това, Недъм Онуоха е на разположение, след като не пропусна двубоя със Сити, тъй като не може да играе с бившия си клуб. Кийрън Ричардсънн, Фил Бардсли и Съли Мунтари се очакава да са готови за игра, докато Дейвид Мейлър продължава да лекува травма в коляното.

Съперникът им Уест Бромич е 13-ти, на позиция под Съндърланд, но с две точки по-малко в актива си от черните котки. Съставът на Рой Ходжсън се представи добре в последните три кръга от Висшата лига. След победата, която записа тима при гостуването си на Бирмингам, Бромич регистрира равенство 2:2 при домакинството си на Арсенал. Две седмици по-късно Дроздовете надиграха Ливърпул. Мърсисайдци откриха резулата на "Дъ Хоуторнс", но домакините събраха сили и обърнаха резулата в своя полза за крайното 2:1.

Уест Бромич отново няма да могат да разчитат на Греъм Дорънс, който все още се възстановяване от травма в глезена. Съотборникът му Джеймс Морисън е на разположение, след като се възстанови от травма в бедрото, получена по време на тренировъчна сесия.

Съндърланд успя да спечелят едва само една точка в последните си пет домакински срещи, докато Уест Бромич са непобедни в последните си 5 мача под ръководството на Рой Ходжсън.

Прогноза: Съндърланд - Уест Бромич 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

12 февруари Съндърланд - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
26 февруари Евъртън - Съндърланд 2:0 (Висша лига)
05 март Арсенал - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
20 март Съндърланд - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
03 април Манчестър Сити - Съндърланд 5:0 (Висша лига)

Уест Бромич:

20 февруари Уест Бромич - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
28 февруари Стоук Сити - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
05 март Бирмингам - Уест Бромич 1:3 (Висша лига)
19 март Уест Бромич - Арсенал 2:2 (Висша лига)
02 април Уест Бромич - Ливърпул 2:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Съндърланд - Уест Бромич

115 мача
48 победи за Съндърланд
27 равенства
40 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 215:173 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:
Съндърланд - 2.20
Равен - 3.20
Уест Бромич - 3.50

Коефициенти от Offsidebet:
Съндърланд - 2.10
Равен - 3.25
Уест Бромич - 3.45

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ 100 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В efbet: РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА! <
148