Мърсън очаква, че Ман Сити ще стане шампион


Н. Гавазов

Експертът от Sky Sports Пол Мърсън смята, че шансовете на Манчестър Сити да спечели Висшата лига все още са по-добри от тези на Ливърпул.

"Трябва да запомните, че те (Ливърпул) преследват един от най-добрите отбори в света, които все още са с една точка напред.

Отписвате Сити? Направете го на свой собствен риск.

"По същество нищо не се е променило. Ливърпул все още трябва да печели всеки мач, който играе до края на сезона. Сити все още има една точка напред и играе с Ливърпул у дома. Ако Сити спечели всеки мач, а направи равен с Ливърпул, тогава Сити ще стане шампион.

Говорим за Сити, отбор, който спечели толкова много 14 поредни мача през последните три-четири години. Сега всички аплодират, сякаш Ливърпул е спечелил лигата.

Трябва да запомните, че Сити, въпреки че направиха равенство 0:0 на "Селхърст Парк", имаше шансове, които биха продължили няколко мача.

Не изглежда, че изобщо няма да вкарат. Гледаш ги и не чувстваш, че те няма да вкарат цяла вечност.

Този отбор е способен да прави победни серии - и то лесно. Предпочитам да съм на мястото на Сити. Ливърпул все още трябва да отиде на "Етихад" и знам какво може да направи Сити. Те са страхотен отбор.

Ако Ливърпул дойде на "Етихад“ и играе както през първото полувреме с Арсенал, това ще бъде краят за тях“, заяви Мърсън.

563